logo

Падна неочаквана тайна, свързана с Елизабет II и сватбата на Кейт и принц Уилям СНИМКИ

Падна неочаквана тайна, свързана с Елизабет II и сватбата на Кейт и принц Уилям СНИМКИ

Бижутата, короните и тиарите са неизменна част от визията на представители на британското кралско семейство

Тиарата с ореол на Cartier, носена от Кейт Мидълтън на сватбата й, наистина е по-малка и по-лека от тиарите на други кралски булки. 

Тиарите, носени от Меган Маркъл, принцеса Юджини, принцеса Беатрис и дори Габриела Уиндзор, дъщеря на принц Майкъл от Кент, изглеждаха по-големи и по-скъпи от крехката и деликатна тиара Halo, която кралицата подари на херцогинята на Кеймбридж.

Има няколко причини, поради които покойната кралица Елизабет II и Кейт Мидълтън са избрали именно тиарата Halo от кралската съкровищница.

Диадемите и тиарите винаги са тежки. Кейт Мидълтън е израснала в семейство, което не е имало семейни тиари, така че не е имала опит да носи масивни бижута на главата си. 

„Кейт имаше достатъчно грижи в голямата си рокля, докато влизаше в огромната църква, докато милиони очи я гледаха. Вероятно тя е избрала по-малка и по-лека диадема, за да не се притеснява да я държи на главата си по време на 3-минутната разходка до олтара“, казва източник от Бъкингамския дворец.

Зашеметяващите кралски тиари на британското кралско семейство и неподозираните тайни истории зад тях (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън влезе в Уестминстърското абатство като момиче от „простолюдието“, поради което предпочете да отиде там с кола, а не с файтон. 

Използването на по-малко крещяща корона изглежда като разумен компромис за някой, който тепърва влиза в кралското семейство. 

Например Сара Фъргюсън на сватбата си реши да влезе в църквата в цветен венец, който символизира нейния „прост“ произход, и напусна църквата вече в тиара, като херцогинята на Йорк.

За сватбата си Кейт избра много елегантна рокля и великолепен воал, пусна косата си на раменете, като леко я повдигна на върха на главата си. Огромната тиара може да е „твърде голяма“ и стилистично.

Може би бъдещата херцогиня на Кеймбридж и нейните съветници просто са харесали вида на тиарата и са сметнали, че отговаря на тяхната визия за сватбения ден.

Кейт, херцогинята на Кеймбридж, за разлика от Меган Маркъл или Габриела Уиндзор и вероятно за разлика от принцесите Беатрис и Юджини, ще бъде много по-вероятно да носи диадеми или тиари в бъдеще. Докато за повечето жени, включително някои принцеси, сватбеният ден едва ли е единственият ден, в който тиарата като аксесоар не се гледа с недоволство, херцогинята на Кеймбридж ще има много повече възможности да носи тиара от колекцията на короната. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Възмутен

Възмутен 16.12.2022 14:27

.....и кое е ужасяващото Блиц на снимката? Изумявате ме ! Ужасът е от Вас!

serum20@abv.bg

[email protected] 18.12.2022 16:09

баси и идиотите пишат тези глупости

Лоша

Лоша 10.03.2023 11:38

Горката Кейт! Простичка тиара за празна глава! Отвращава ме с изкуствената усмивчица!