logo

През 1983 година принцеса Даяна направила нещо шокиращо към принц Уилям, което го белязало за цял живот! (СНИМКА)

През 1983 година принцеса Даяна направила нещо шокиращо към принц Уилям, което го белязало за цял живот! (СНИМКА)

Принц Уилям има много титли, включително и херцог на Кеймбридж. През 1983 година обаче принцеса Даяна е направила нещо, коeто го е белязало за цял живот.

От jenata.blitz.bg честичко ви разкриваме какви ли не тайни около кралското семейство. Вече ви разказахме каква голяма опасност дебне Меган Маркъл и детето й по време на предстоящите празници. Споделихме ви и заради кой факт от миналото на принц Уилям и херцогиня Кейт мрежата буквално прегря.

Днес ще ви кажем за една интересна история от далечната 1983 година, която обаче е белязала принц Уилям за цял живот. В основата й стои не кой да е, а неговата майка – Лейди Даяна.

През въпросната година принцеса Даяна обикаля Австралия и Нова Зеландия. Изглежда обаче, че едно животно там много я е вдъхновило. Толкова много, че е започнала да сравнява сина си – принц Уилям с него и даже му е лепнала този прякор. Можете ли да познаете за кое става въпрос?

Разкритието за прякора прави самият принц Уилям в интервю. Той признава, че след това пътешествие майка му започва да го нарича „Вомбат”.

„Не съм сигурен каква беше причината да ме нарече именно така. Не знам дали става въпрос за визуална прилика, която тя е откривала между мен и него”, призна той.

Всъщност Даяна си е падала по псевдонимите. Даже е лепнала такъв и на второто си дете – принц Хари. Според световно известно седмично списание тя се е гордеела с червената коса на рожбата си. Точно заради това го наричала „Моят малък Спенсър”./jenata.blitz.bg

Коментирай

Anonimus

Anonimus 22.12.2018 7:47

Wombat - животното е Уомбат и е от рода на торбестите. Като коалите. Много симпатични животинки. Има ги само в Австралия, никъде другаде. Като мечета са, с размер на мини-панди.

арон

арон 22.12.2018 9:31

Отново ШОКИРАЩА новина. А бе не може ли да пишете нормални новини?

йокин

йокин 22.12.2018 10:26

Ако,пишат''нормална'',новина'',никой не ще се ''ЗАИНТЕРЕСУВА''.Итри са,не мое,да им се отрече.

Лили

Лили 23.12.2018 1:29

ТОВА Е АНТИХРИСТЪТ

добре де

добре де 23.12.2018 11:28

Това е нещо нормално,не разбирам кое е шокиращото бе,да ви е/ба майката тъпа смотана!!!!