logo

Мрежата прегря заради факт от миналото на Кейт и принц Уилям, който е забулен в голяма мистерия и до ден днешен (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мрежата прегря заради факт от миналото на Кейт и принц Уилям, който е забулен в голяма мистерия и до ден днешен (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вече седем години и половина Кейт Мидълтън и британският принц Уилям са въплъщение на идеалното семейство. Двамата са щастливи родители на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са премълчаваните тайни във връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Малко след това се появи информацията, че нещо супер необичайно се случва помежду им, а в основата на това се оказаха Меган Маркъл и принц Хари.

Неотдавна пък лично принц Уилям хвърли бомба като призна, че го мъчат тежки психологични проблеми, но спомена и за бебе №4 в кралското му семейство.

Сега обаче мрежата гръмна, заради старото интервю на принца, в което той е бил помолен да коментира раздялата си с Кейт.

Преди сватбата им, както знаете, те се срещнаха дълго време, но през 2007 г. се разделиха мистериозно. Това продължи няколко месеца, но и до ден днешен причината за раздялата им е обвита в мистерия. Какво точно се е случило тогава е неизвестно, но раздялата им очевидно е била много тежка, защото Кейт Мидълтън напусна Англия за известно време.

Дълги годни Кейт Мидълтън криеше голяма тайна, но сега сама си призна, че е… (СНИМКИ)

Онзи ден в мрежата се появи любопитен видеоклип, в който един журналист попитал принц Уилям как вървят нещата с Кейт (а това се случва точно по време на раздялата им).

Каква беше реакцията му? Очевидно е, че е донякъде неудобно и нервно се засмива и се поколебава, а след това започна да отговаря на друг въпрос. Принц Хари, който също е интервюиран, се опита да разсее положението с шега.

„Много добре се опита да се измъкнеш от отговора”, пошегува се той.

„Много дипломатически”, отговори му Уилям.

Видео от този неудобен момент може да видите ТУК!

Трябва да отбележим, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не обичат да си спомнят този период на връзката им. Така че, по време на интервюто си след новината за раздялата, двамата изглеждаха винаги много притеснени, когато се стигна до въпроса за тяхната раздяла.

„Не бих казала, че по това време бях щастлива. Всичко това обаче ме направи по-силна. В такива моменти ще научите неща за себе си, които не сте предполагали по-рано. Оценявам този период от живота ми”, признава си Кейт Мидълтън малко след като отново се събраха.

Интересно е, че и до ден днешен нито един от двамата не иска да признае защо са се разделили и чия е била вината. Така, че това си остава мистерия, неразгадана и до днес. / jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 18.12.2018 13:24

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5

Сотир

Сотир 18.12.2018 14:38

Може би, това е бил периода, когато Кейт си е хванала за любовник някакъв надарен българин!?