Приказен ремонт превърна жилище от 29 кв. метра в палат с баня, кухня, хол и спалня! Гледката ще ви смае (СНИМКИ)

Приказен ремонт превърна жилище от 29 кв. метра в палат с баня, кухня, хол и спалня! Гледката ще ви смае (СНИМКИ)

Дизайнери буквално смаяха всички с това, което успяха да направят от един апартамент, който е голям едва 29 квадратни метра.

От jenata.blitz.bg вече сме ви показвали няколко удивителни ремонта. Преди дни ви разкрихме в какво чудо Мартин превърна стария си гараж, само и само да не живее с тъща си.

Освен това публикувахме шокиращия ремонт на едно семейство, което направи огромна грешка при преправката на жилището си и сега просто никой не иска да го купи.

Днес сме решили да ви разкрием какъв приказен дом може да се направи, дори и от най-малкото жилище, а именно 29 кв. метра. Дизайнери се заеха с тази нелека задача и направиха истинско чудо. На това малко пространство побраха спалня, баня, кухня и всекидневна

Какво всъщност знаете за полския интериор? Не се притеснявайте, и ние, като вас, не сме съвсем наясно с тенденциите, но разгледахме този апартамент и останахме с отворена уста.

Поляците са истински експерти в решаването на непосилни задачи, например за функционално зониране. Те успяха да превърнат една невзрачна малка квартира от 29 кв. м. в напълно обзаведена всекидневна, кухня, спалня и... баня.

Задачата бе наистина трудна. Жилището е разположено в сграда, построена през 20 век във Вроцлав. Какви ползи може да има от това? Две са: естетически – циментова замазка и функционални – високи тавани, които позволяват на архитектите буквално да направят спалнята над банята.

Като цяло всичко изглежда така: човек влиза още от входа в дълъг коридор, където вратата за банята се намира отдясно, а отляво се вижда секция, която всъщност има двойна функция – освен място за съхранение на книги и любими вещи, тя играе и ролята на стълбище, водещо към спалнята.

Самият коридор води до компактна дневна, където дори има отделено кътче за работа. Един малък кухненски бокс е съчетан с хола, но в него има абсолютно всичко, необходимо за готвене./jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай

Семерджиев

Семерджиев 27.11.2018 18:20

Като идея много ми харесва ,но използването на плочи от осб според мен не е подходящо .

Нони

Нони 04.12.2018 21:20

И как се стига до леглото след три водки ?

Myla

Myla 22.01.2019 20:03

:)D Лазейки..