logo

Приятелки искаха да са като сестри, а резултатът не е за хора със слаби сърца (СНИМКИ)

Приятелки искаха да са като сестри, а резултатът не е за хора със слаби сърца (СНИМКИ)

Когато били на 14 години, момичетата не били много уверени във външния си вид и решили да се запишат на фитнес

Джулия Бергман и София Хагенлеф от Стокхолм, Швеция, са неразделни от шест години. С течение на времето приятелството между момичетата, които в момента са на 20 години, ставало все по-силно и в един момент приятелките решиха да станат още по-близки.

Невероятно! Какво ще стане тялото ни, ако ядем 2 белтъка на ден цяла седмица

Джулия и София прекарвали цялото си време заедно. Първото нещо, което сутрин правели, било да се обадят една на друга.

Когато били на 14 години, момичетата не били много уверени във външния си вид и решили да се запишат на фитнес. Те винаги го посещавали заедно.

Диетолози определиха най-добрата диета за жени над 40 години

Това обаче не било достатъчно и така приятелките решили да станат сестри. Първо момичетата стартирали с най-лесния начин - започнали да се обличат по един и същи начин, боядисали косите си черни, правели си едни и същи нокти и мигли.

И това очевидно не било достатъчно, така че София и Джулия си направили еднакви корекции по лицето: устни, скули и челюсти. Сега хората бъркат момичетата с близначки, така че момичетата са постигнали целта си.

Какво се случи, след като блогърка цяла седмица прави екстремната диета с домати на Кардашиян

Щастието на момичетата обаче било затъмнено от реакцията на роднините им. Семействата на Джулия и София не реагирали добре на фитнес тренировките, смятайки, че те изглеждат твърде мъжествено./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

"Мислим, че тренировките за сила са признак за мъжественост, така че решихме да ги балансираме с нещо женствено като филъри или дълги нокти например", споделят момичетата.

Коментирай