Разпънаха на кръст Мелания Тръмп заради „кървавите й реки“ и това, което направи в Белия дом (СНИМКИ/ВИДЕО)

Разпънаха на кръст Мелания Тръмп заради „кървавите й реки“ и това, което направи в Белия дом (СНИМКИ/ВИДЕО)

Съвсем наскоро първата дама на САЩ Мелания Тръмп се похвали в личния си фейсбук профил за това как е украсила Белия дом за Коледа, където живее заедно със съпруга си – американският президент Доналд Тръмп.

Мелания Тръмп нагорещи страстите до червено! Лъсна с доста палава рокля, която на дупето бе... (СНИМКИ)

За втора поредна година обаче тя търпи сериозни критики за това как е украсила Белия дом за Коледа. Както и през миналата година, в социалните мрежи сравняват г-жа Трамп със злобно същество от детските приказки, което иска да уплаши всички.

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп е оформила президентската резиденция по последна мода, но американците явно не оценяват това.

Мелания Тръмп и Брижит Макрон ошашавиха всички с тоалетите си! Показаха секси и дълги крака, а после… (СНИМКИ)
 

Недоволни хора, видели снимките и видеото, качени в личния й фейсбук профил, я упрекват, че тя е превърнала един от символите на САЩ в дом на ужасите.

Белият дом традиционно се преобразява в навечерието на Коледа с помощта на първата дама. Но за втора поредна година Мелания провокира хората в социалните мрежи, които я критикуват остро.

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Работата е в това, че хората не приемат добре в коридорите да бъдат разположени симетрично подредени алено червени елхи, изградени от хиляди горски плодове. На хората това им навява асоциация с река от кръв от филмите на ужасите.

Потребителите на Туитър дори са подходили с чувство за хумор към украсата и предлагат на Мелания да допълни интериори с още елементи, за да има цялостната визия и наистина ужасен вид. Те предлагат на Мелания в центъра около елхите да бъде поставена фигура на призрак, а до него знаменитата фраза: "Поиграй с нас, Томи..."

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

Някои пък направиха колаж, като на елхите на Мелания сложиха бели шапчици като в популярния сериал "Историята на прислужницата" по романа на Маргарет Атууд.

Иначе в своя Туитър първата дама разказва, че тема на нейния проект е идеята за "Американските съкровища" и благодари на доброволците, които са украсили Белия дом. / jenata.blitz.bg

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 30.11.2018 9:46

Аз предлагам на г - жа Тръмп да възложи на ФБР задачата да открие кои са завистниците и като ги открият да доукраси Белият дом с... главите им.Така ще потвърди,че е иновативна,креативна и няма тесногръдо мислене.

...

... 30.11.2018 11:56

Явно е доста студеничко там, нещо ми се разминава с представата за дом. А коледните украси по принцип са си кичозни :))))

jana

jana 01.12.2018 0:03

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz

Вилли

Вилли 01.12.2018 15:36

На американците вкуса им опира о красотата на МИШЕЛ Обама!