logo

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

Първата дама на САЩ винаги се появява на публично място с идеален стил - косата на Мелания Тръмп буквално свети със здраво сияние и изглежда, както в реклама – блестяща и копринена. Това до голяма степен се дължи на дългогодишния й фризьор – стилистът от турски произход Мордечай Елвау. Той обаче се оказа повече от ней фризьор и издаде големи пикантерии за нея.

Двамата се запознали през 80-те години в Лос анджелис, когато Мелания е била активен и известен модел. „Когато за първи път реши да използва моите услуги тя не знаеше какво точно иска. Трябваше да експериментираме. Сегашната й прическа е вдъхновена т велики жени като София Лорен, Брижит Бардо, Катрин Денюв и други дами от черно-бялото кино. Мелания беше много впечатлена от начина, по който я направих, и ме попита дали може редовно да ми се обажда. Разбира се, не можех да откажа.”, споделя Елвау.

Кои би помисли, че след 29 години двамата още ще са заедно и Мелания ще използва услугите му. Мордечай и до ден днешен придружава първата дама навсякъде и се грижи за косата й постоянно. 

За една жена, която до голяма степен успя да запази детайлите на личния си живот в тайна, Елвау е един от малкото хора, които са останали в тесния кръг на близките до Мелания.

„От както мъжът й Доналд Тръмп стана президент на Щатите тя е една от най-разпознаваемите дами на света. Най-хубавото е, че това не я промени. Да, понякога отивам да й правя прическите в Белия дом, в хотелски стай, пълни с агенти на Тайните служби, но тя си е същата”, споделя фризьорът й.

Елвау обаче не е просто личният фризьор на Мелания. Той е й неин бизнес партньор. Двамата имат линия за продукти за кожата и косата, от която обаче Мелания се отказва малко преди мъжът й да се кандидатира (а после и да спечели) изборите за американски президент.

За жена, която се винаги се появява с ослепителна и скъпо струваща визия, е интересно, че продуктите, които използва за косата си за изненадващо евтини.

Според известния стилист първата дама обича средствата на органичната марка Yarok. А любими са й четири продукта:

Спрей балсам с корен от цвекло, розмарин и лимонов балсам, подхранващ косата.
Мус с нишесте, придаващ обем в корените.
Закрепване на спрей със захарна тръстика.
Сух шампоан с биологична мантия.

Малкият салон на Мордечай Елвау, Yarok Beauty Kitchen, се намира в Нюйоркския квартал Челси. Но колко точно струва косата на първата дама? Около 292 евро (от които 92 евро за продукти, 125 евро за прическа, 115 евро за „живопис” и 70 евро за стил). / jenata.blitz.bg

Коментирай

Румен

Румен 12.11.2018 9:28

Ало, 92+125+115+70=402 евро, а не на 292! "Нищо ново под слънцето!" Журналист и математик - две несъвместими неща!