logo

Снаха спипа свекърва си в скандална изцепка и я прогони от дома си

Снаха спипа свекърва си в скандална изцепка и я прогони от дома си

За нейна изненада обаче съпругът й се изказал остро срещу решението й и дори заявил, че е готов да се премести при майка си

Жена спипа свекърва си в скандална изцепка и й забрани да прекрачва прага на дома й. 

Потребителката на Reddit c никнейм @throwraOP96657 разказва, че от известно време се грижи за мъжа си, който останал прикован към леглото след автомобилна катастрофа.

"Майка му ми оказва прекалено голям натиск, непрекъснато изисква да се грижа за сина й и да бъда с него", споделя @throwraOP96657. На всичкото отгоре родителката не й помагала за нищо. 

Веднъж майката на мъжа й я укорила, че не сменя достатъчно бързо чаршафите.

Снаха видя какви ги е свършила свекърва й, побесня и я прогони от дома си

"Нямах представа откъде знае за това, защото съпругът ми не й се беше обаждал. След това обаче сестрата му ми позвъни и ми разказа как майка им е сложила скрита камера в спалнята, за да следи как се грижа за сина й", добавя тя. 

За да се увери в чутото, жената набързо претърсила стаята и наистина открила камера, за чийто монтаж по-късно свекървата призна. Между двете жени избухнал скандал и по-младата забранила на по-възрастната да посещава дома й. 

Очаквано, близките на мъжа й не одобрили действията й и застанали на страната на свекървата. Съпругът й също се изказал остро срещу решението й и дори заявил, че е готов да се премести при майка си. 

Голяма част от потребителите на Reddit обаче оправдават постъпката й, намирайки поведението на майката на съпруга й за неприемливо.

Ева се запозна със свекърва си, която на мига се разкрещя, а сватба й с Петър пропадна! СНИМКИ

"Ти не си виновна и, честно казано, ми се струва, че свекърва ти е нарушила закона", "Господи, това е сериозно нарушение на личното пространство", пишат те. И съветват героинята на историята да остави мъжа си да се премести при майка си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай