logo

Снаха видя какви ги е свършила свекърва й, побесня и я прогони от дома си

Снаха видя какви ги е свършила свекърва й, побесня и я прогони от дома си

Обидената родителка побързала да се ожали на сина си, но за нейна голяма изненада, той застанал зад жена си, защото смятал, че майка му не е права

Новоизпечена съпруга се ядоса толкова много на свекърва си, че я изгони от дома си и й забрани да се връща. Недоволството си 31-годишната жената сподели в пост в сайта Reddit.

Младата дама разказва, че наскоро със съпруга си си купили къща и започнали да я обзавеждат. Тъй като мъжът й често бил в командировки, тя се обърнала за помощ към майка му. 

Един ден се върнала от работа и установила, че свекърва й си е позволила да украси една от стените в къщата със снимки. Сред тях имало кадър, който буквално я изкарал от равновесие. На фотоса били запечатани мъжът й и бившата му жена на сватбата им.

Майка остави за минути бебето на свекървата, а след това я изгодни от дома си

Авторката на поста отбелязва, свекърва й обожава бившата си снаха и често я кани на семейни празници, което пък неведнъж ставало повод за конфликти.

Когато новоизпечената съпруга помолила свекърва си да махне скандалната снимка, жената заявила, че това е част от живота на сина й, която не може просто така да бъде изтрита или забравена.

Между двете дами възникнал страшен скандал и в гнева си по-младата изгонила по-възрастната от дома си. Майката на съпруга й обаче не мирясала и продължила да я атакува със съобщения. Това принудило 31-годишната авторка на поста да забрани на свекърва си да прекрачва прага на дома й.

Обидената родителка побързала да изпрати на сина си скрийншот на съобщението и го помолила да се разбере със съпругата си. За нейна голяма изненада, той обаче застанал зад жена си, защото смятал, че майка му не е права. Въпреки това помолил любимата си да й разреши отново да им идва на гости. 

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

Жена му обаче била непреклонна и категорично отказала да го направи. 

Сега двойката планира разговор на четири очи по темата. А авторката на публикацията моли интернет потребителите да оценят поведението й в сложната ситуация. 

"Женена съм за втори път и те разбирам перфектно. Не бих искала снимките от първата ми сватба да висят из цялата къща", пише дама. 

Друг пък предлага авторката на публикацията да закачи на стената снимка, на която позира с бившия си, и да види каква ще е реакцията на свекървата и сина й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Читател

Читател 15.02.2022 14:29

БЛИЦ ...имате все повече статии за дебили или писани от такива ..

Атанаска

Атанаска 27.03.2022 17:25

Пълни глупости!

Пълен абсурд

Пълен абсурд 03.05.2022 15:05

Всичко е изсмукано от пръстите.Статията е измислена или е преписана едно към едно от някой игрален филм или епизод от сапунен сериал .