logo

Съпрузи си купиха стара конюшня, запретнаха ръкави и ето какво чудо се получи СНИМКИ

Съпрузи си купиха стара конюшня, запретнаха ръкави и ето какво чудо се получи СНИМКИ

Трудните години живот в каравана им се изплатили стократно, а на крайния резултат може всеки да завиди

Съпрузи продадоха жилището си и три години живяха в малка каравана, за да могат да се сдобият с мечтания дом, пише Daily Mail. 

Преди няколко години Лаура и Адриан от Великобритания се замислили над жилищния въпрос и осъзнали, че им е нужна солидна къща, която ще издържи повече от един век.

За съжаление, двойката не разполагала с никакви средства.

Двойка даде половин милион лева за ремонт, ще се шокирате как изглежда дома им

И се наложило да продаде покрива над главата си и да си купи стара сграда в ужасяващо състояние, използвана като конюшня, за 284 хиляди паунда.  

За ремонта Лаура и Адриан планирали да похарчат 350 хиляди паунда, но в крайна сметка, заради пандемията от COVID-19 и последвалата криза, разходите скочили на 450 хиляди паунда.

Лаура и Адриан не разполагали със спестявания, но пък имали пълна творческа свобода. Те се възползвали максимално от нея и превърнали руините в дом мечта.

Невероятна промяна: Топ 10 зашеметяващи ремонта

Къщата им близо до Бирмингам сега прилича повече на модерен хотел - фасадата отвън е реновирана изключително качествено, а стаите са обзаведени в съответствие с всички канони на съвременния дизайн.

Когато британците закупили бъдещия си дом, той бил в ужасно състояние: изгнили греди, полуразрушени стени...  Наложило се бързо да похарчат 15 000 паунда за укрепване на основите.

В началото използвали помощта на професионални строители, но много скоро забелязали, че бюджетът, с  който  разполагат, се топи пред очите им.

Двойката спестявала от всичко. Старата плевня била премахната много внимателно, а тухлите от нея използвали отново за къщата. 

Въпреки ограничения бюджет, интериорът не изглежда никак евтин.

Двойка ремонтира стара къща почти без пари и шокира всички с резултата СНИМКИ

Домакинята знаела как трябва да изглежда всичко и не била готова на никакви компромиси.

Адриан и Лаура направили къщата както за себе си, така и за своите родители. Те, от своя страна, също помогнали със средства за ремонта. 

Въпреки трудностите, съпрузите са категорични, че всичко си е заслужавало:

В тази къща и клошарите не смееха да влязат, но след здрав ремонт... СНИМКИ

"Мисля, че общата стойност на ремонта надхвърли 450 000 паунда. Но всичко това си има причина: направих го за семейството. За това е цялата работа", признава Адриан. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 23.10.2021 15:49

туй ко е нямане на пари-здраве му кажи. нямаме пари ние с дядо Асан. само един хуй има-нищо друго.

моргава

моргава 23.10.2021 18:22

И аз бях там и им помагах с моите умения, пълни простотии още малко и ще почнете да възхвалявате и алхимията, западняците всичко могат - за разлика от мързеливите българи, но те добре че им вършат мръсната работа.

Идиотизъм

Идиотизъм 25.10.2021 12:53

Това е идиотизъм в действие! Две сгради с не много голяма площ, ремонтирани за извънземна сума до бутафорни равнища! За какво показвате това? Ако някой е спечелил от тотото , да знае как да похарчи безсмислено печалбата ли ? Този "ремонт" е можел да се направи за десетократно по- малка сума!