logo

В тази къща и клошарите не смееха да влязат, но след здрав ремонт... СНИМКИ

В тази къща и клошарите не смееха да влязат, но след здрав ремонт... СНИМКИ

Мъжете били наясно, че им предстои страшно много работа, но ниската цена се оказала решаваща

Някои хора изобщо не се притесняват от факта, че в дома им цари пълен безпорядък. Те просто не си канят гости и живеят както им харесва.

Като собственикът на това жилище в Австралия, който в продължение на 40 години не бил чистил дома си. Не че не е имал възможност да наеме някой да свърши тази работа. Той просто бил много стиснат, а и не е смятал това за необходимо. 

Този човек отдавна не е сред живите. И дълго време след смъртта му никой не искал да купи къщата му. Дори местните бездомници я избягвали.

Мъж построи непристъпен дом крепост без прозорци и врати, а вътре... СНИМКИ

Въпреки атрактивния си външен вид, отвътре тя изглеждала ужасяващо. Зад стените й се криело истинско сметище. Всички стаи били пълни с куп странни неща. 

Дълго време никой не проявявал интерес към имота, който се продавал буквално за без пари. Докато не се появили двама братя. В първия момент те решили, че са извадили голям късмет.

Двамата вече планирали бъдещия ремонт и обмисляли колко стаи ще са им необходими. Но когато видели къщата, веднага разбрали защо никой не я иска. Въпреки това не се отказали от намерението си да я купят.

Момиче превърна призрачна къща, необитавана от 30 години, в лъскаво имение СНИМКИ

Братята били наясно, че им предстои страшно много работа. Но ниската цена си казала своето. 

В продължение на два месеца те изнасяли боклуците, трупани с години. Процесът бил съпроводен от остра неприятна миризма. 

Когато целият боклук бил изринат, картинката станала малко по-приятна. И мъжете видели, че инвестицията им не е чак толкова лоша. Просто трябвало да започнат всичко от нулата. 

20 години тя не бе чистила дома си, но всичко в него блестеше благодарение на... СНИМКИ

Къщата била с високи тавани. Приличала на замък, но в съвременен стил. В близост до нея имало малък парцел, който братята превърнали в прекрасна морава.  

На първия етаж направили просторна дневна с панорамни прозорци, които гледат към двора. Останало място и за малка кухня, от която да се влиза в дневната. 

На втория етаж направили още една голяма стая и 4 спални - по една за всеки брат и две за гостите им.

Жена му го изгони и се наложи да живее в гаража, но той не се отчая и...СНИМКИ

Всичко било решено в светли тонове. А мебелите - в минимално количество.

Дивани, легла, шкафове и битова техника - само най-необходимото. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай