Студентка сама ремонтира мизерна стая в общежитие, не е за вярване в какво я превърна за дни! (СНИМКИ)

Студентка сама ремонтира мизерна стая в общежитие, не е за вярване в какво я превърна за дни! (СНИМКИ)

Всички хора сме различни, както в комуникацията с останалите хора, така и с организацията на пространството около самите тях. Някои от нас са безкрайно небрежни и невнимателни, с две думи „изключително разхвърляни”.

От jenata.blitz.bg вече сме ви показвали как счетоводителка, с помощта на дизайнер, успя да превърне апартамент в стара панелка в приказен дом.

Разкрихме ви и какви чудеса направи млад студент с жилището си, което буквално бе неразпознаваемо след ремонта, който му спретна.

Днес ще ви разкажем за младо момиче, което получи стая в общежитие в ужасяващ вид. Предишният обитател я оставил в плачевно състояние, а когато нашата героиня погледнала помещението, буквално останала безмълвна, незнаейки как някой може въобще да живее в тези условия.

Било абсолютно невъзможно да се живее в тази стая, според нея. Понеже обаче студентката нямала пари, решила сама да направи ремонт на мястото. Едва ли някой може да повярва какви са резултатите от работата й. Тя обече е повече от смайваща.

Първото, което тя стори, бе да пребоядиса стените в бяло. Така стаята стана по-красива визуално, а започна да дава вид на доста по-чисто и поддържано място.

Из леглото студентката сложи различни декоративни елементи в бяла, с цветни акценти в тях, които се връзваха идеално на помещението.

Из стаята тя сложи коледни лампички, които даваха освен повече светлина на мястото, но и създаваха настроение.

В стаята тя постави и голямо огледало, което добави много женственост и комфорт в помещението.

Старата тоалетка пък студентката пребоядиса в бяло и тя буквално грейна.

Гардеробът също бе минат с боя и стана бял, а това сякаш отвори допълнително пространство, поне визуално.

На земята момичето сложи килимче, което да създаде допълнителен уют.

Това е голямата трансформация на мястото ,а реално студентката просто пребоядиа стените и мебелите и добави леки декоративни елементи. Е, харесва ли ви какво е направила от стаята в хостела тя?/jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Чебурашка

Чебурашка 15.11.2018 14:24

Къде е това бе, коя е тая бе...."из леглото тя слажила бели елементи....", дейба ваща майка неграмотна, един превод като хората не можете да направите......Вероятно е някъде в Русия, на долбоебите неграмотни не им стигнал акъла да обяснят като хората....

petar4o_pan

petar4o_pan 15.11.2018 14:49

Браво!Радвам се на такива хора!Бъдещето е на упоритите хора!

Бръмчалка

Бръмчалка 15.11.2018 16:10

Като гледам, в стаята са живели свине, които са си гасили фасовете в стената. Трябваше преди да напуснат, да платят ремонта на стаята.

ttt

ttt 15.11.2018 16:55

Браво на детето!!!! Когато човек не харесва нещо трябва да опита да го промени според възможностите си...

На маймуни ни направиха!

На маймуни ни направиха! 15.11.2018 17:08

Тъпите БЛИзачи, да бяха изтрили йероглифите от снимката с килимчето.

соня

соня 15.11.2018 21:01

това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz

DDD

DDD 16.11.2018 0:00

Абе Чебурашка, как реши, че е в Русия? Виждаш, че има йероглифи (те другите били неграмотни) и се вижда един влключен уред в контакта. Ти виждал/а ли си как изглеждат щепселите в Русия? Мога още да понапиша, но няма смисъл.

хелен

хелен 16.11.2018 1:03

Определено това не става в България...