logo

Свекърва реши да засрами снаха си и се прецака жестоко

Свекърва реши да засрами снаха си и се прецака жестоко

Виждайки, че съпругата на сина й вече е в добра форма, тя много се разстроила  

Свекърва опита да засрами снаха си с коледен подарък и се провали с гръм и трясък.  

Дама с никнейм u/Canadianingermany сподели в Reddit, че по време на пандемията от коронавирус качила около 30 килограма. 

От април обаче се взела в ръце и започнала активно да отслабва - всеки ден правела физически упражнения и се отказала от сладкишите. Благодарение на това за няколко месеца успяла да се отърве от излишните килограми.

Майката на мъжа й обаче не била наясно с постиженията й. И тъй като за Коледа искала да я засрами, й подарила кантар. Виждайки, че снаха й вече е в добра форма, тя много се разстроила.  

Да пази Господ: Нагла свекърва нелепо съсипа сватбата на сина си

"Моето отмъщение беше, че когато свекърва ми ми подари кантара, вече бях свалила излишните килограми, с които тя смяташе да ме засрами", подчертава авторката на поста.

Очаквано, историята й предизвика вълна от коментари. Един от потребителите я посъветва да подари на свекърва си крем против стареене, книги за психологическа самопомощ и книги със съвети за хора, които искат да отслабнат. Друг коментатор пък й препоръчва да й подари кантара, който тя й е дала. 

Дама пък признава, че веднъж й се е случило подобно нещо. "Свекърва ми ме засрами, че съм с наднормено тегло, като ми подари белачка за зеленчуци за Коледа. Това беше единственият й подарък", отбелязва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Петър

Петър 21.01.2023 13:08

Добре ще бъде да си подарявате вибратори ,за да има полза от подаръка.Свекървата със сигурност е без мъж а снахата сигурно не е виждала мъжки ласки отдавна дано с последното да греша