Тайната при лесното белене на картофи е...

https://jenata.blitz.bg/dom-i-semeystvo/taynata-pri-lesnoto-belene-na-kartofi-e Jenata.blitz.bg
Тайната при лесното белене на картофи е...

Всяка дама иска да знае как лесно и бързо да обели сварените картофи без кората им да остава по ръцете й, а под маникюра й да влизат части от самия картоф. Е, ето я и тайната това да се превърне в реалност.

Щом картофите са сварени не ги оставяйте да се охладят и след това да ги белите, защото през това време кората им е стагне. Вместо това ги потопете в ледено студена вода и ги оставете за няколко минути. Така картофите се охлаждат и стават лесни за белене.

Най-големият мит, свързан с варенето и беленето на яйца

И все пак има един малък проблем. Възможно е така картофите да станат по-воднисти и след това да се сготвят по-трудно. Но спокойно - разлика във външния им вид или вкуса няма да има.

Изпробвайте този метод и няма да съжалите.

Горещи

Коментирай
3 Коментара
Надзирател
преди 6 години

Идиоти

Откажи
чобан гочо
преди 6 години

НЕ СА ИДИОТИ ,А ПЪЛНИ ИДИОТИ НАСРАНИ

Откажи
Всичко е за няколко клика
преди 6 години

Вие нормални ли сте?

Откажи