logo

Тези 6 неща носят бедност и болести, махнете ги от дома си

Тези 6 неща носят бедност и болести, махнете ги от дома си

Не е добре да имате такива неща в жилището си, защото не ви очаква нищо хубаво

Ако сте раздразнителни и често в семейството ви възникват свади и скандали, то тогава може би трябва да се замислите дали няма някаква причина, която да предизвиква всичко това.

Преди и след: Младо момиче превърна стара селска къща в уютен дом СНИМКИ

Винаги, когато внасяте нещо в дома си, трябва много внимателно да помислите дали това наистина е добра идея. Всяка вещ носи своя енергия и това е нещо, което трябва да имате предвид.

Направихме списък с 6 неща, които абсолютно никога и по никакъв повод не трябва да внасяте в дома си, освен, ако не искате да ви споходи нещо лошо. Някои от тях ще ви докарат здравословни проблеми, а други до такова безпаричие, че ще се чудите от къде ви е споходила тази беда.

Двойка купи стара електрическа подстанция и я превърна в дома на мечтите си СНИМКИ

Изкуствени цветя

Без значение дали са подарък или сами сте харесали някакви в магазин, то по никакъв повод не трябва да допускате да ги оставите в дома си. Неживите растения не  могат да донесат положителна енергия в дома ви. Точно обратното – те носят застой и забрава.

Освен това не бива да носите в жилището си цветя, които дълго време са били в нечии чужд дом. Това може да навреди на финансовото ви благосъстояние и да намали потока на пари към вас и дома ви.

В тази къща и клошарите не смееха да влязат, но след здрав ремонт... СНИМКИ

Стари и износени неща

Преди да внесете нещо втора ръка в дома си, трябва да помислите няколко пъти, защото всеки пуловер или пък дънки са били преди това чужда собственост, а вие определено не знаете чия.

Не носете дори дрехи на близки хора, защото за един човек енергията на нещо, което друг е носил дълго време, може да се окаже разрушителна.

В резултат на това в дома ви могат да възникнат много кавги и недоразумения. Ако пък вземете обувките, особено токчета, на своя приятелка, то това може да отнеме любовта на половинката ви.

Антики

Дори и да сте истински ценители и колекционери, трябва да внимавате какво държите в жилището си. Луксозните антики могат да ви докарат много здравословни проблеми.

Много болести биват предавани именно така.

Момиче превърна призрачна къща, необитавана от 30 години, в лъскаво имение СНИМКИ

Фигурки на птици и животни

Такива неща само отблъскват късмета. Ако събирате птици, то може да изгубите нещо важно за вас, например парите да текат просто през пръстите ви и да не може никога да спестите и лев.

Свирепите животни пък рушат семейното щастие и късмета в бизнес план. Дори вашите зодиакални фигурки не бива да се оставят в кабинет или трапезария. Най-много на входа на жилището ви.

Повредена посуда

Още от древни времена се знае, че те носят лош късмет. Всякаква посуда с пукнатини, дупки или драскотини ще повлияе погубно върху здравето ви.

Храната, сервирана в такива съдове няма да е от полза за тялото  ви.

Картини

Това е много важна част от интериора на много домове. Има обаче такива произведения, които показват самотно момиче или момче. Това може да повлияе погубно върху самочувствието на живущите в дома, без дори да го осъзнават.

Много е важно да подбирате внимателно картините, които избирате за жилището си, за да не се окажете в капан заради скрита символика. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 23.09.2020 12:59

Също е много фатално сутрин да ходите до тоалета-по добре стискайте цял ден,ако напълните гащите на пари е

Сосо

Сосо 31.10.2021 18:49

Глупости ами Божков не си знае парите и е пълен с антики

генчо_ергенчо

генчо_ергенчо 01.11.2021 2:17

И седмото - жената.

глупости

глупости 19.01.2022 13:17

на тьркалета