logo

Тези неща в жилището издават лошата домакиня

Тези неща в жилището издават лошата домакиня

Има и дами обаче, които много добре могат да имитират пред гостите си, че са грижовни чистници

Има жени, които сякаш са родени за домакини. Освен, че готвят възхитително и след всяка тяхна гозба ти идва просто да си оближеш пръстите, те умеят да чистят и да подреждат. 

Двойка ремонтира стария си гараж и създаде нещо уникално СНИМКИ

Има и дами обаче, които много добре могат да имитират пред гостите си, че са перфектни домакини, но действителността да е доста по-различна. 

Сега ще ви разкрием няколко неща, които могат да издадат една лоша домакиня. Дамите, които не са навътре в работата у дома като нищо допускат тези скандални грешки и дори не подозират, че някои от последствията може да са фатални не само за тях, но и за близките им хора. 

Жена му го изгони и се наложи да живее в гаража, но той не се отчая и...СНИМКИ

Стар порцелан

Такива съдове вече дори не са естетически приятни. Харесват ги главно бабите ни, а по тях има ръбчета и грапавинки, на които дори може да се порежете. Ето защо, ако имате такива у дома, то по-добре ги изхвърлете. 

Опасни растения

Всяка добра домакиня знае, че има няколко опасни растения, които всъщност са отровни. Ако дете или домашен любимец погълне лист, съцветие или дори семе от тях, последствията могат да са необратими. 

Ако в дома си имате хортензия, аглаонема, дифенбахия, циклама или спатифилум, веднага ги изхвърлете. 

Мъж изкопа яма в двора си и направи нещо, за което всички му завиждат СНИМКИ

Химикали върху повърхности в кухнята

Ако препаратът за миене на съдове стои до вашата мивка, то значи вие не сте сред най-добрите домакини. Дамите, които мислят за всичко и им идва отвътре да се грижат за жилището си, знаят, че е най-добре да прибират всякакви препарати от кухнята. 

Продукти и козметика с изтекъл срок на годност

Достатъчно е да погледнете в хладилника или в несесера за гримове на някоя дама, за да разберете колко отговорна е тя. Ако в тях попаднете на продукти, които са с изтекъл срок на годност, е редно алармата ви да светне. 

Всички се смееха на Робърт, но когато влязоха в пещерата му, позеленяха от завист

Десетки пластмасови кутии

Мърлявите домакини обикновено държат по много такива у дома. Истината е, че дори и да ви потрябва подобна кутия, за да си занесете храна в офиса, то едва ли ще са ви необходими повече от 2-3 у дома. 

Стари и счупен чаши

Ако видите, че в дома на една дама има повече от една изхабена и стара порцеланова чаша за кафе например, то значи те не са просто сантимент. Всяка добра домакиня ще се грижи посудата й да изглежда добре и няма да допусне да е заобиколена от стари, чукнати, пукнати и неугледни чаши.

Зак реши на шега да си направи юрта, но резултатът надмина очакванията му СНИМКИ

Ароматизатор за въздух

Това вече е неизменна част от много домове. Факт е обаче, че приоритет на една добра домакиня преди всичко е здравето на нея и семейството й. Освежителите съдържат опасни токсични вещества, които са вредни за здравето.

Затова най-добрите и грижовни жени използват алтернативни варианти - арома лампа например. Освен това няма как да не отбележим, че те изглеждат и много по-естетически красиво./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Знаеща

Знаеща 20.06.2020 16:33

Все ние жените сме лоши. А трябва да сме перфектни във всичко . Аман

Рори

Рори 20.06.2020 18:37

На перфекните ще им закичат медал —колко по важни неща има в живота