logo

Жена му го изгони и се наложи да живее в гаража, но той не се отчая и...СНИМКИ

Жена му го изгони и се наложи да живее в гаража, но той не се отчая и...СНИМКИ

Известно време той гостувал на приятели и познати, но осъзнал, че това не може да продължава вечно

Имате ли сръчни ръце, можете да направите всичко. Дори и да превърнете стар склад в уютно жилище. Също като този мъж, който преобразил пустеещ склад в прекрасен дом, след като жена му го изхвърли от вкъщи. 

Често се случва да се караме с роднините и близките си. Главният герой на тази история и автор на това произведение на изкуството също започнал често да се кара с жена си и в един ден тя го изритала от семейното гнездо.

Известно време той гостувал на приятели и познати, но осъзнал, че това не може да продължава вечно. И тъй като съпругата му не искала и да чуе за него, той решил да превърне складовото помещение, което притежавал, в уютен дом. 

Мъж изкопа яма в двора си и направи нещо, за което всички му завиждат СНИМКИ

Първоначално го почистил и изхвърлил трупаните с години боклуци. След това изолирал тавана и монтиран няколко изхода за вентилация. Така си осигурил проветрение и достъп на свеж въздух. 

След това направил дървена рамка, която отвътре и отвън облицовал с фиброкартон. Шпакловал стените, боядисал ги в сиво и се сдобил с кокетна дневна. 

По тавана монтирал допълнителна подсветка, а на пода - дървени первази. 

Лен превърна ствола на дърво на 19 века в уютен дом СНИМКИ

 

За да направи пода топъл, първо го изолирал с минивата, отгоре поставил коркова изолация и чак след това наредил ламината.  

Над тази стая има още една. Там е спалнята. До нея се стига по стилна стълба от метал и дърво. Подът на спалнята е покрит с ламинат, а отстрани, за безопасност, са монтирани стъклени первази.

В жилището си има и кухня, снабдена с всички необходими уреди. 

Стените й първоначално са изравнени, а после облепени с декоративни тухлички. 

Всички му се смееха, когато заживя в стар гараж, но като му отидоха на гости... СНИМКИ

Единственият минус на кокетното му жилище е липсата на големи прозорци, през които да влиза пряка слънчева светлина, но мъжът е компенсирал недостатъка с допълнително осветление. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!