logo

Тези сувенири ще донесат беди и безпаричие в дома ви

Тези сувенири ще донесат беди и безпаричие в дома ви

Те са заредени с отрицателна енергия и са в състояние да привлекат в живота ви само проблеми

Нито една почивка не минава без красиви снимки и сувенири, които да напомнят за прекрасната ваканция.

Много от хора, в стремежа си да запазят приятните спомени, започват да купуват подаръци - не само за себе си, но и за хората, които обичат най-много, без да подозират, че някои от тях могат да бъдат особено опасни и могат да ви донесат само неприятности.

Те са заредени с отрицателна енергия и са в състояние да привлекат в живота ви бедност и проблеми.

Когато сте на почивка, е важно да запомните този малък списък с неща, които не трябва да купувате нито за себе си, нито за подарък.

Магнитчета

От гледна точка на декорацията, магнитите са безполезни. Те създават визуален шум, трупат прах и заемат много място. Енергията на тези дрънкулки пречи на спокойния поток от енергия в домовете, създава суетливо настроение и затруднява концентрацията.

Четири навика, с които ще натрупате много пари

Големият брой магнити на хладилника не позволяват финансите да се задържат в къщата.

Окултни вещи

Енергията на такива предмети може да бъде опасна за невежи хора. Не трябва да се взимат предмети, които са свързани с магически ритуали, категорични са експертите. Често такива сувенири привличат много проблеми, стават източници на негативна енергия и водят до влошаване на семейните отношения.

Миди и камъчета

Морските дрънкулки нарушават положителната енергия на дома, причинявайки мрачно настроение и апатия. Присъствието им в къщата лишава обитателите й от жизненост и затваря финансовия поток.

Вещи с енергия на смърт

Животински кожи, сухи цветя и насекоми и други подобни неща отнемат енергията от живите хора. Такива сувенири не трябва да купувате нито за себе си, нито като подарък. В противен случай може да предизвикате възникването на здравословни проблеми в дома си.

Антики

Всяко нещо с история пази енергията на предишните си собственици, която може да бъде отрицателна.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Когато избирате сувенир, е важно да запомните, че купуването на антика или нещо, което е било притежание на много хора, може да бъде навреди сериозно на щастливия ви живот.

Всяка вещ притежава своя уникална енергия, което означава, че трябва да се обградите с неща с положителни вибрации. Само така в дома ви винаги ще цари уют и ще се случват само положителни промени. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пешо

Пешо 11.09.2022 14:00

ГлЮпости!