logo

Цветове, които привличат парите като магнит

Цветове, които привличат парите като магнит

Експертите по Фън Шуй разкриха, че има няколко нюанса, чрез които си гарантираме финансово благополучие

Не винаги финансовият резултат от нашите дейности зависи само от трудолюбието и талантите ни. Много често нещо нематериално се отразява на веригата от събития, водещи до сбъдването на куп мечти. 

Така например преди време от jenata.blitz.bg споделихме думите на известната астроложка Наталия Коляда, която заяви, че купища пари ще влязат в джобовете на две зодии до дни.

Но замислялите ли се как може да привлечете по-лесно финансовото изобилие в живота си? Е, спокойно – има начин. При това много лесен. 

12 аромата, с които ще привлечете щастие, богатство и благополучие в живота си

Според Фън Шуй има точно няколко цвята, които привличат богатството към нас. Експертите по Фън Шуй са разбрали кои палитри привличат парите. Фън Шуй е изкуството да използвате енергията на околната среда, за да подобрите личния си потенциал. Правилното взаимодействие със света може да доведе до положителни резултати, включително финансово благополучие.

10 Фън Шуй забрани, които всеки трябва да знае!

Експертите твърдят, че нюансите на лилавото и зеленото, които съответстват на зоната на богатството в схемата на Багуа, са отговорни за активирането на паричните потоци. Зелените тонове символизират растежа и развитието, а виолетовите са просто отговорни за обогатяването на всичко живо. 

Изобщо не е необходимо да се обличате в тези цветове от главата до петите, достатъчно е да „боядисате“ някои елементи от къщата или например портфейла си в необходимите нюанси. 

Сивите и сребристите цветове ще ви помогнат да запазите парите, които вече имате, а също така и да са „на сигурно“ при вас.

5 неща, които ви пречат да привлечете богатство и щастие в живота си

Експертите по Фън Шуй обаче са категорични – забравете за жълтия цвят, ако искате да се къпете в пари. Причината за това се крие във факта, че закачливият нюанс няма да донесе материална стабилност в живота ви именно поради неговата „палава“ природа. / enata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай