logo

12 аромата, с които ще привлечете щастие, богатство и благополучие в живота си

12 аромата, с които ще привлечете щастие, богатство и благополучие в живота си

В езотеричните учения миризмите са носители на фини енергии

Миризмите са неразделна част от нашия живот. Несъзнателно, много неща възприемаме именно чрез аромата им. Запомняйки миризмата, те се запечатват завинаги в съзнанието ни, а след това изплуват обратно заедно с образи и настроения. 

Миризмите са своеобразна машина на времето, която е в състояние да ни връща отново и отново към даден човек, с когото ги свързваме. А в езотеричните учения те са носители на фини енергии. Някои аромати носят късмет, други - богатство, а трети - любов и семейното благополучие.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за ароматите, с които да привлечете щастие, богатство и благополучие в дома си. 

Канела 

Топлата енергия на тази ориенталска миризма привлича щастливите обстоятелства. Добавете една капка канела към шампоана или маската си за коса, за да може ароматът да бъде винаги с вас.

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

Не е препоръчително да слагате маслото върху кожата си, защото канелата е силен алерген.

Пачули

Трапчивият и обгръщащ аромат на маслото от пачули може да се превърне в истински магнит за пари и да засили енергията ви. За най-добър ефект можете да запалите зелена свещ с аромат на пачули. Миризмата събужда творческото начало у човека и го кара да строи планове за бъдещето.

Портокал 

Миризмата на цитрусови плодове е много нежна и сладка, но в същото време доста студена. Тя ще ви донесе късмет в бизнеса. Ще ви помогне да забравите за страховете, за всяка раздразнителност и ще накара всички съмнения да се изпарят на мига. 

Ето къде трябва да носите пръстени, за да не съсипете живота си

През деня ароматът повишава работоспособността, а вечер помага да преборите безсънието. Портокаловата вода влияе положително върху състоянието на нервната система, облекчава вътрешния стрес и спомага да се отпуснете.

Бергамот

Този цитрусов аромат носи жива енергия във всяка сфера. Той е в състояние да потуши агресията на цяла тълпа. Освен това помага да бъдете чути и разбрани по правилния начин.

С тези 5 предмета ще се защитите от лоши очи и енергийни вампири

За да привлечете късмет в бизнеса, използвайте ароматна висулка с миризма на бергамот. Това е сигурен начин да се настроите за бизнес. Маслото се съчетава много органично с класически официален костюм.

Джинджифил

Символ на богатството, предпазва от агресия, завист и недоброжелатели. За да привлечете пари, трябва да поставите арома лампа близо до енергийния поток (например до касовия апарат).

Изхвърлите ли тези неща от дома си, ви чакат куп беди, нещастие и бедност

Парченце изсушен корен от джинджифил можете да сложите в джоба на чантата си. От него се приготвя и ароматно саше, което веднъж седмично се освежава с капка етерично масло. Миризмата е универсална и е подходяща както за мъже, така и за жени.

Босилек 

Помага за издигане в кариерата и за увеличение на продажбите. Маслото може да се капе в портмоне или джоб, в който често слагате пари. Миризмата на босилека се използва от продавачите. С нея те привличат платежоспособни клиенти.

Върбинка

Смята се, че върбинката носи просперитет в дома и влияе много добре на финансовия сектор. Миризмата е подходяща за хора, занимаващи се с търговия.

Никога не оставяйте тези неща на масата, ще ви сполети огромна беда!

Нашите предци са вярвали, че ароматът на това растение е в състояние да отключи ясновидски способности. И до ден днешен се е съхранило схващането, че върбинката помага за развитието на интуицията и творческите способности. 

Кедър

Позволява да определите истинските ценности в живота. Миризмата не позволява на мислите да се разсеят и ги избавя от суетност.

Ако желанието на човек е подкрепено от благородни намерения, кедърът със сигурност ще вземе участие в реализирането му. И ще допринесе за привличането на парични потоци.

Лавандула 

Лавандулата може да ви помогне при решаването на парични въпроси, но това не е основната й задача. Тя помага да вземете правилното решение, въпреки че резултатът от този избор ще се забави известно време.

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

Лавандулата ще ви избави от лоши очи и уроки.

Ванилия 

Ванилията ще ви помогне да постигнете желаното по-бързо, ще ви подскаже за скритите ви таланти и възможности. Тя привлича паричната енергия и я носи на подходящите хора, а в бъдеще те ще се превърнат в отлични бизнес партньори.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Капнете малко екстракт от ванилия във ваната, запалете свещи и се потопете в нея. Това е отличен начин  да помечтаете и да визуализирате плановете си за бъдещето.

Лайка

Подобрява нивото на благополучие в дома и привлича енергията на парите. Бори се с психологическите прегради и страховете.

Индийско орехче

Счита се за древен магически талисман. Някои дори носят на врата си самата ядка, когато играят хазарт. Той помага да се справите с недостатъците и да предразположите другите хора към себе си. 

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Маслото от индийско орехче действа като защита, предсказва съдбата и помага да забогатеете. Това е силна мъжка миризма и плаши конкурентите и недоброжелателите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай