logo

Важно: Ето колко често трябва да сменяте чаршафите си, за да сте здрави!

Важно: Ето колко често трябва да сменяте чаршафите си, за да сте здрави!

Смяната на спално бельо може да ви отнеме известно време, но е от изключително голямо значение да го правите редовно

Честата смяна на спалното бельо е труден процес. Ще трябва да вземете чисти чаршафи, да ги изгладите и да изпратите старите в прането. Всичко това отнема време. Съществуват обаче редица причини, които сочат, че чаршафите трябва да се сменят редовно, поне веднъж седмично. Ще ги разгледаме подробно, за да разберете колко важна е хигиената в дома. 

Надхвърлила сте 40-те, а тестът за бременност показва 2 чертички? Най-важното е да...

Съвременният ритъм на живот ни оставя малко време за домакински задължения. Целият процес на почистване може да изглежда по следния начин: бързо измиване, зареждане на пералната машина, миене на съдове и подове. Но ние игнорираме навременната смяна на спалното бельо, което е нещо изключително важно. Колко пъти седмично се сменят чаршафите?

Искаш дете, но си надхвърлила четирсетака? Нямаш никакви поводи за притеснения, защото...

Необходимо е да правите това ПОНЕ веднъж седмично! Факт е, че през нощта тялото ви губи отделя влага, която съдържа частици кожа, мръсотия и пот. Всичко това отива директно в леглото ви. Имайте предвид, че това може да доведе до и до няколко реакции: кихане, запушване на носа и дори да предизвика астма. 

Разказите на тези жени ще разбият на пух и прах очакванията ви за първото раждане

Невъзможно е да се види по-голямата част от замърсяването с просто око, така че няма как да разберете кога е дошъл момента за смяна на чаршафите. За да избегнете проблемите, изброени горе, трябва да поддържате хигиената в дома си./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай