logo

Веднага изхвърлете тези неща от спалнята, ако искате щастлива връзка

Веднага изхвърлете тези неща от спалнята, ако искате щастлива връзка

Всички сме чували, че неодушевените предмети носят своята енергия и тя пряко влияе и върху нас

Според много народно поверия и суеверия предметите оказват пряко влияние върху нас самите и всичко, което ни се случва. Именно по този повод от jenata.blitz.bg вече споделихме кои са нещата у дома, които привличат негативна енергия, и заради това бързо трябва да ги изхвърлим.

Сега обаче се оказа, че някои от предметите, които волно или неволно държим в спалнята (стаята, където спим с половинката) оказват огромно влияние върху това дали ще се радваме на щастлива връзка или не.

„За да се радвате на щастлив семеен живот, то по възможно най-бързия начин се отървете от тях“, казват експертите.

Тези 5 вещи са енергийни вампири, привличат неприятности в дома ви - изхвърлете ги!

На първо място, това са огледалата. Знайте, че те отразяват положителната енергия, превръщайки я в отрицателна. Няма място и за аквариуми и изкуствени водоеми: според суеверията идилията ще „изтече“, а това, което идва да я замени, също няма да се задържи.

Несдвоените фигури също трябва да бъдат премахнати. По-добре е да поставите статуетки под формата на две птици или други миролюбиви същества, но е по-добре да се въздържате от изображения на дракони, гущери и хищни животни.

Животните (въпреки че не са предмети) не трябва да се допускат в спалнята. Ако обаче животинчето вече е свикнало с леглото на господаря, не бива да го изритате - енергията им само ще ви е от полза. В края на краищата спалнята не трябва да съдържа неща от други стаи: ключове, шевни прибори, боклук - всичко това носи отрицателна енергия. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай