logo

Тези неща привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от дома си!

Тези неща привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от дома си!

Случвало ли ви се е вместо да отпочинете вкъщи да се чувствате изключително напрегнати - те са причината

Всички ние сме свикнали да съхраняваме какви ли не неща у дома. Случвало ли ви се е обаче вместо да отпочинете вкъщи да се чувствате изключително напрегнати? Да се карате постоянно с останалите хора у дома? Да изпитвате необясними болежки, притеснения и други неприятни чувства?

10 Фън Шуй забрани, които всеки трябва да знае!

Е, преди да започнете да се притеснявате излишно, то знайте, че причините за всички тези неприятни усещания може да бъдат напълно неочаквани.

Според Фън Шуй някои неща в домовете ни привличат негативна енергия, а ние дори не си даваме сметка за това.

„Ако имате някои от тези неща у дома, то бързо ги изхвърлете. Мигом ще усетите как нещата около вас започват да се подобряват“, категорични са експертите по Фън Шуй.

Ето кои са нещата у дома, които привличат негативната енергия и трябва бързо да се отървете от тях:

Стари дрехи
Всеки артикул има своя собствена енергия, а износените дрехи са склонни да абсорбират вашата енергия. Според експерти дрехите могат да поемат определен негативизъм и да го „излъчват“ директно от закачалката. Затова е необходимо гардеробът и шкафовете да се проветряват по-често и да се отървете от дрехите, които вече не носите.

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

Сухи и изкуствени цветя
Увехналите цветя няма да донесат нищо добро в къщата ви, просто защото вече са умрели. А изкуствените цветя просто нарушават енергийния баланс. Заради това бързо се отървете от тях.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Мебели втора употреба
Опитайте се да използвате само мебели, които сте си купили сами. Ако мебелите са имали друг собственик, тогава в къщата ви ще преобладава чуждата енергия, а тя често (предимно) може да бъде негативна. 

Освободете се от тези неща в дома си, трупат негативна енергия

Огледала
Счупените, напукани или оцветени огледала не предвещават нищо добро за членовете на домакинството. При повреда те се превръщат в „отрицателни батерии“. Опитайте се да поддържате огледалата си чисти и се отнасяйте внимателно с тях.  / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай