logo

Всички правят тези 6 грешки, когато имат гости

Всички правят тези 6 грешки, когато имат гости

Трябва да внимавате какво държите на видимо място в дома си

Всички сме свикнали да се подготвяме внимателно, когато знаем, че ще посрещаме гости - почистваме къщата, приготвяме вкусна храна и пазаруваме за почерпката.

Свекърва ми сложи гъбата за чинии в микровълновата. Първо реших, че е луда, но после...

В допълнение към това обаче е добре да се погрижите няколко неща да не попадат в никакъв случай в полезрението на вашите гости. Това не е само въпрос на приличие, но и тотално може да съсипе отношенията ви и мнението на приятелите ви за вас.

Ето кои са шестте неща, от които бързо трябва да се отървете, ако ще имате гости. 

Икони и религиозни книги

Споровете около политиката и религията са едни от най-разгорещените в днешно време. 

Разбира се, ако сте вярващ, никой не ви принуждава да криете иконите и религиозната си литература, но не е нужно да парадирате с това, особено, ако знаете, че вашият гост има противоположни религиозни възгледи. 

Има риск той дори да откаже да седне на масата и да си тръгне. 

Свекърва ми сипва сол в нарязан лимон, а щом научих защо почнах и аз ВИДЕО

Пари

Преди пристигането на гостите се уверете, че нещата, свързани с финансите ви - пари в брой, банкови карти, прасенца с пари, финансови документи и т.н. няма да попаднат в полезрението им. 

Често това може да е повод за завист, а вие не искате да станете жертва на това. Скрийте всичко, което говори какво е финансовото ви състояние. 

Свекърва ми издаде страшен трик за почистване на фуги, всичко вкъщи блести

Документи

Сега целият ни живот може да се съдържа в няколко документа. Не е добре да ги показваме пред всеки и да даваме причина на хората да клюкарстват, че сме си взели нов апартамент, кола, наследили сме нещо или са ни повишили в офиса. 

Освен това някои документи са много ценни и е добре да ги съхраняване на предварително определено място. 

Откакто баба ми показа с какво мие чиниите, спрях да купувам гъби от магазина

Бельо

Личните вещи включват онези вещи в гардероба ви, които не са предназначени за любопитковците, например бельото. Не си мислете, че е сладко да бъде разпръснато из целия апартамент. 

Това би свидетелствало за небрежност на собствениците, а и това интимно нещо показва, че вие с лекота демонстрирате личния си живот. 

Защо японците слагат сол навсякъде в дома си

Бижута

Подобно на парите, скъпите бижута могат да предизвикат завист и гняв. Освен това отдавна известен факт е, че те поглъщат енергия.

Ако не искате да загубите късмета и просперитета си, опитайте се да не оставяте на показ скъпите си бижута или семейно наследство. 

Когато разберете за тези 8 приложения на солта ще онемеете! СНИМКИ

Лекарства

Ако още от вратата гостите ви могат да видят вашите лекарства, хапчета и мехлеми, тогава бъдете готови за факта, че това ще е първата и основна тема по време на това им гостуване. 

Човек, познаващ лекарствата, веднага ще определи от какво сте болен вие или някой друг член на семейството ви, а сме убедени, че бихте искали да спестите този факт. Скрийте всички лекарства в аптечката за предстоящата визита. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Starija hush

Starija hush 03.02.2020 2:28

Да верно е. преди две седмици писах тук че имам голем дом от 20 стаи +5 бани лично аз го строих този дом ИИИИИИИИИИИИИ модератора след два дена ме почна с Забранени ДУМИ а сега па НЕМАТЕ ПРАВО НА КОМЕНТАР.ПО мръсно злобно племе нема от българите