logo

Жена унижи жестоко годеника си, след като научи колко струва годежният й пръстен (СНИМКИ)

Жена унижи жестоко годеника си, след като научи колко струва годежният й пръстен (СНИМКИ)

Едно от най-важните решения в живота на един мъж е да прецени колко пари да похарчи за годежен пръстен. Някои хора стигат до крайности, като смятат, че не трябва цената му да пада под месечната му заплата. Но една жена е сметнала, че годеникът й не е похарчил желаната сума за красивия й годежен пръстен. 

И сподели това пред всички в социалните мрежи. 

"ДП ми предложи с пръстен, който сам избра. Той е от бяло злато и с диамант, Бях толкова щастлива и развълнувана да приема предложението му, но се разочаровах веднага щом видях пръстена. Първото, което ми дойде наум, когато го зърнах бе, че... е прекалено малък. Няма нищо лошо в самия модел или диаманта, който аз исках, но не ми хареса като цяло - цветът на златото, малкия камък. 

Меган Маркъл го доказа: И бременните могат и трябва да изглеждат зашеметяващо! (СНИМКИ)

Заплатата на годеника ми е близо 6-цифрена сума и обикновено е много щедър. Видях колко е преброил за пръстена - 1674 $, което е твърде малко за толкова важен аксесоар. Той ще бъде наистина разочарован да разбере, че за разлика от неговите очи, в моите това е доста разочароващо. Някой в работата му е направил коментар, че ако се направя на интересна за размера на пръстена, значи не съм неговия човек. 

Би било идеално, ако излезем двамата и изберем заедно пръстена, за да бъде специален. Това е нещо, което ще нося всеки ден и е толкова важен аксесоар, че ми се иска истински да го обичам. А аз просто не го. Някой бил ли е в тази ситуация? Какво бихте направили?"

Чудо: Жена роди здраво бебе три месеца след смъртта си!

След публикацията на разочарована годеница последваха редица негативни и гневни коментари. 

"Моят пръстен струва 25$. Любовта ни струва повече от него", споделя щастливо сгодена дама. 

Много жени я обвиниха и в златотърсачество. 

Невиждано: Целият свят е шокиран от това гнусно нещо, което направи тази бременна жена!

"Ти шегуваш ли се? Това е скъпо! Не само, но и е много красив. Надявам се, че я е зарязал. Даже не искам да дочета цялата публикация", пише друга ядосана потребителка на мрежата. 

Не след дълго, публикацията е изтрита от Facebook.

Коментирай

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 28.04.2019 11:58

Само не разбрах,бил ли й е тикмето,или не.

peshko

peshko 29.04.2019 5:34

Sigur...