logo

Жените с тези 3 имена имат невероятен характер

Жените с тези 3 имена имат невероятен характер

Тези дами имат изключително силен нрав и не знаят никакви граници, ако си наумят нещо

Волята и решителността на характера не са присъщи на всеки човек. Не е възможно да се научим на тези качества, защото те или са в нас, или не. 

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Какво ни прави силни, решителни и непоклатими? Може би това се дължи на гени, възпитание или пък името, което носим.

Астролозите отдавна изразяват ясна връзка между последния фактор (името на човека) и неговия характер. 

Оказва се, че има три женски имена, които придават на собственичките им издръжливост и сила. Не само това – те са просто непоклатими.

Ето кои са трите женски имена, чиито притежателки има много силен характер:

Александра 
Това име означава „смел защитник“, така че значението му говори само за себе си. Освен това името се контролира от зодиака Овен - един от най-уверените и силни знаци. Ето защо Александра недвусмислено е призната за силната и могъща жена, отличаваща се с мъжествен характер.

Силата на собственичката на това име не знае граници, затова често Александра се смята за твърде амбициозна и принципна.

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Жената с това име успешно се състезава с мъже, че дори често изпреварвайки ги в постигането на професионални височини. Александра почти винаги е трудолюбива и упорита в работата си, но не обича да се занимава с домакински работи.

Собственичката на това име предпочита да бъде приятелка с мъжете, тъй като за нея е много лесно да общува с по-силния пол. Другите жени обаче често смятат Александра за твърде груба и пряма.

Жената, която носи това име е наистина силна – тя никога не се отказва, не върти интриги, а просто упорито преодолява всички препятствия.

В миналото цариците често са се казвали Александра, тъй като това име означава власт и увереност. 

Валерия
Това име буквално означава „силна“. На Валерия е присъща прекомерната емоционалност. Жена с това име се оказва истинска холеричка. 

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Общувайки с нея винаги сте на тръни, тъй като никога не знаете какво ще направи Валерия в следващата минута – смее се, а секунда след това беснее. Тя е непредсказуема и чувствителна, но ако се стигне до благополучието на нейните близки, жената моментално ще се превърне в гневна лъвица.

Валерия ще защитава семейството си с всякакви налични средства. Тя никога няма да загуби целта си, като не си позволява и миг на слабост. Валерия притежава огромна сила на волята и добра интуиция, която често се ръководи от трудните решения, които й се налага да взима.

При мъжете Валерия търси справедливост и надеждност. Тя не претендира да е лидер, но ако е необходимо, ще поеме ръководната позиция в семейството.

Във всеки бизнес, който Валерия подхване, успехът й е гарантиран, тъй като тя е много делова и целенасочена. 

Дария
Това е едно от най-мощните женски имена, което означава „победител“. Това име е „покровителствано“ от зодиака Овен, което прави Дария още по-силна личност. Тази жена не се страхува да поеме отговорност, напротив – винаги избира ролята на лидер. Дария не знае как да бъде водена, защото нейният силен и властен характер принуждава хората наоколо да й се подчиняват.

Жените с тези имена са истински красавици, пленяват всеки

На Дария обаче й липсват женственост и нежност, но въпреки това винаги е заобиколена от много мъжко внимание. Енергична, смела и предприемчива тя е жена, която обича работата, свързана с бърза реакция. Често Дария отваря собствен бизнес. 

Собственичката на това име упорито се стреми към победа на всяка цена и няма да се успокои, докато не достигне до желаната цел.

Дария има остър език, умна е и чаровна. Въпреки характера си тя бързо се запознава с много хора, защото обича да общува и да опознава нови личности. 

В личния живот собственичката на това име твърди е лидер, лесно поема по-голямата част от отговорностите в семейството. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!