logo

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Тези дами са олицетворение на добротата и духовната щедрост

Имената имат много голямо влияние върху характера на носителя им. Така например преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас, че притежателките на четири имена са много опасни и е по-добре да бягате от тях.

Освен това ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Но сега от jenata.blitz.bg попаднахме на друг интересен детайл. Оказа се, че притежателките на конкретни пет имена са същински ангели, които са живото олицетворение на добротата.

Ето кои са петте женски имена, чиито притежателки са същински ангели:

Ана 
Това име придава на собственичката си женствена и любезна нотка. Не може да се каже, че Ана винаги ще бъде нежна и спокойна, но със сигурност ще се окаже безкористна и грижовна по природа. „Благодатна“ – преодът на това име говори само за себе си. Тази жена наистина може да се нарече източник на доброта и духовна щедрост. Тя винаги ще помогне, ще покаже съчувствие и състрадание, ще бъде вярна и внимателна съпруга.

Изправена пред трудностите по пътя си, Ана ще започне упорито да се бори с тях, вдъхновявайки семейството си с неизменна вяра в най-доброто. Собственичците на това име рядко се женят втори път, защото предпочитат то във всичко.

Ана винаги е икономична и спретната, не понася помията и безпорядъка. Тази жена е внимателна и любяща майка, ревностно грижеща се за интересите на децата си.

Лили/Лилия
Тези имена характеризират мили и романтични жени, които едва доловимо усещат състоянието на други хора. Лили/Лилия обича общуването, не си представя живота си без широк кръг от приятели и познати. Лили/Лилия се отнася сериозно и към семейните ценности.

Тя е твърде любовна и емоционална, често напълно се разтваря в избраника си. Лили/Лилия знае как да постигне своите женски трикове: сълзи, нежност, демонстрация на собствената си слабост и т. н. Този начин на поведение има ефект върху мъжете, които се смятат за герои до н нея. Тази жена знае как да изглежда по-слаба, отколкото е. Тя се интересува и с удоволствие се занимава с домакински дела, защото често дава водеща роля на своя мъж.

Елена
Елена е въплъщение на женствеността, изтънчеността и спокойствието. Външно може да изглежда лаконична и затворена, но хората, които я познават, знаят, че Елена има весела и приятелска нагласа. Собственичката на това име не бърза да се разкрива пред непознати, като държи дистанция, докато не ги опознае по-добре. Елена цени приятелите си и семейството си, винаги можете да разчитате на нея.

Вярната Елена ще стане страхотна съпруга и прекрасна майка. Искрено вярва, че установяването на семеен живот е основната задача на жената. Елена често е сдържана и лаконична, но приема всякакви обидни думи присърце.

Тази жена е надарена с вродено чувство за вкус: знае как да избере гардероба си, умело да го комбинира с аксесоари, грим и т.н. Елена често е склонна да бъде обидена от другите хора, но също така може бързо да прости на този, който я е наранил, проявявайки щедрост.

Ксения
Сладката, наивна и романтична Ксения е истински „модел“ на женствеността. Собствениката на това име е отговорен, точен и внимателен човек. Често Ксения е твърде трогваща и чувствителна, твърде податлива на емоции. Ксения вярва в истинската любов, романтиката и душата. Тя е способна искрено и вярно да обича своя избраник. Тази жена обича да оборудва семейно гнездо, все пак тя е благоразумна и пестелива домакиня.

Ксения обикновено има много таланти и хобита, като предпочита да рисува или пък да композира и/или свири. Притежателката на това име е очарователна и красива, знае как да флиртува.

Ирина 
Решителната и независима Ирина не е лишена от емоции и женственост. Тази жена едва доловимо усеща света около себе си, тя е впечатляваща и много емоционална личност.

Ирина умее лесно да намира общ език с непознатите, тя е дружелюбна и общителна. Често успешно изгражда кариера, но никога не забравя за семейството си. Успехът в работата е важен за нея, но на първо място Ирина оценява спокойствието в домакинството си. Ако трябва да направите избор, тя лесно ще напусне работата си, за да се грижи за семейството си.

Ирина знае как да обича с истинска, почти жертвена любов. Ако изпитва чувства, тя ще опсипе избраника си с обич, нежност и грижа, без да иска нищо в замяна. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай