2019-а ще поднесе голяма изненада на тези 3 зодии

2019-а ще поднесе голяма изненада на тези 3 зодии

Подгответе се за новата година, защото тя ще бъде много вълшебна, особено в любовен план. Поне за някои представители на Зодиака. И по-специално за три зодии, които ще чуят сватбения марш и ще се врекат във вечна вярност на човека, без когото не могат да живеят. Поне така твърдят водещите световни специалисти в областта на астрологията. 

Приготвяйте халките и започвайте да избирате сватбената си рокля призовават те! Годината на Земната Свиня е вълшебно време, изпълнено с любов и романтика. Палавият Купидон е подготвил стрелите си, но за съжаление те няма да уцелят всички. Онези, които станат негова жертва, ще се радват на дълготраен и щастлив съюз. 

Важни промени ще се случат в живота на всички зодии. Според прогнозите на специалистите, през новата година нежните вълни на любовта ще докоснат пет знака на Зодиака и те трябва да се готвят за истински ураган от страст. Ще има всичко: романтика, цветя, сълзи и счупени чинии. Но само за три зодии всичко ще завърши с брак. За тях животът в интимен план действително ще се промени към по-добро. Те ще предприемат много важни стъпки в отношенията си, а това ще ги приближи с още една стъпка към безкрайната любов. 

Скорпион 

Представителките на зодия Скорпион трябва да се приготвят да кажат заветното "Да". Бързо решавайте какво тържество искате и кого смятате да поканите. Най-накрая настъпи моментът, в който ще можете да конкретизирате положението си и с любимия ще се свържете в брачен съюз.

Тези 3 зодии ще изживеят огромно щастие през 2019 година!

Силните чувства ще разбият стените на самотата дори и на най-затворените представителки на този зодиакален знак. Флуидите ви буквално ще сразят всеки мъж. Само не си губете времето в случайни връзки и романи еднодневки, защото те няма да ви донесат нито истински чувства, нито някакво удовлетворение. Доверете се на интуицията си. Тя ще ви покаже човека, с когото ще ви е топло и комфортно цял живот! Астролозите обещават специално разположение на звездите в края на есента. 

Стрелец 

Съвсем скоро ще чудете сватбения марш. Купидон се е заел сериозно със задачата да забравите за положението си "активно търсещ". Да, необвързаните Стрелци са истински късметлии, защото 2019 г. ще ги зарадва с щастлив съюз.

Пълен хороскоп за 2019! Проверете какво ви очаква според зодията!

Някои от тях с неохота ще се съгласят да се разделят с личната си свобода. Но не трябва да съжаляват и да се страхуват! Изборът ви ще бъде правилен. Партньорът ви няма да ви разочарова, въпреки че от време на време изпитва вярността ви. Още повече, че астролозите ви обещават весела и непредсказуема сватба, която близките и приятелите ви ще помнят дълго! 

Риби

Звездите са подготвили много перспективни от любовна гледна точка запознанства на необвързаните Риби. А тези, които вече си имат партньор, който ги засипва с любов, грижи и топлина, в най-скоро време да се готвят за много сериозна крачка.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

Лятото е най-вероятното време, в което ще чуете заветното предложение. Приемете смело! Звездите контролират събитията, а втори шанс може и да няма! /jenata.blitz.bg

 

 

 

Коментирай