logo

4 зодии дебелеят на поразия

4 зодии дебелеят на поразия

Предразположени са към напълняване и това е, казват астролозите

Всеки иска да се чувства добре в тялото си. Някой са родени със стегнати фигури, но други трябва да се мъчат с диети, спорт и какво ли още не.

Понякога обаче каквото и да правим, то излишните килограми се трупат на поразия. Е, според астролозите това се дължи на зодията ни.

С възрастта дебелеем заради тези 6 причини

„Има точно четири зодии, които каквото и да правят, то все дебелеят. Просто излишните килограми им се леят ей така“, казват астролозите.

Ето кои са четирите зодии, които дебелеят на поразия:

Овен
Овенът е от хората, които за съжаление дебелеят и от най-малкия стрес. Това е така, защото за тях храната служи като компенсация за нещата, които не вървят според плана им. Буквално за броени дни Овенът може да напълнее доста.

Телец
Телците мразят, когато някой им направи забележка, че трябва да се съобразяват какво ядат. Те просто са чревоугодници и не намират за нужно да се лишават. Именно заради това при тях дебелеенето е гарантирано. 

Везни
Везните са истински хедонисти (Хедонизъм е древно философско учение, според което ние трябва да се радваме на живота всяка секунда и да превръщаме всекидневните събития в празни) и обичат вкусната храна. Представителите на този знак не са запознати с такова нещо като умереност – най-вече що се отнася за храната. Заради това трупането на излишни килограми при тях е гарантирано,

Стрелец
Стрелецът няма никакво чувство за мярка. Когато загуби надежда за нещо си или пък се изнерви, храната се превръща в основното му вдъхновение и източник на забавление. Заради това кантарът стремглаво тръгва нагоре. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

И Близнак

И Близнак 01.05.2021 16:22

Също.