logo

4 зодии, които те гледат в очите и те лъжат!

4 зодии, които те гледат в очите и те лъжат!

Измамата за тях е нищо, а ако ги хванете ще отричат до последно

Звучи жестоко, но истината е, че има хора около вас, които лесно могат да лъжат дори докато ви гледат право в очите. Болезнено е да се признае, но това е истината, а някои от тези лъжци са ненадминати в манипулацията.

Измамниците са толкова умели в лъжите си, че могат така да направят, че дори да ви заблудят, че вие сте сгрешили, а те са прави в това, което казват.

Тези 3 зодии са най-големите лъжци

Някои лъжци никога не се издават, правейки го, а други защитават лъжите си независимо от развитието на събитията.

Но оказа се, че има четири зодиакални знака, които могат да лъжат дори докато ви гледат право в очите. Не само това. Те крият изключително добре измамите си.

Ето кои са четирите зодии, които са най-големите лъжци:

Водолей
Жалко е, ако си помислил, че можеш да се довериш на представителя на тази зодия - тя лесно може да забие нож в гърба когато най-малко очакващ. Ако има хора, които са в състояние да омотаят някого и постоянно да го лъжат, то това са представителите на зодия Водолей.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

Рак
Този зодиакален знак винаги се крие под маската „Никога не бих те измамил!“. Тези хора не само, че крият истината, ами го правят и систематично. Освен това Раците лъжат, за да скрият предишната лъжа… и положението става катастрофално. Може би по този начин се убеждават в своята правота и сила. Внимавайте, защото представителите на този знак могат да ви предадат в най-неочаквания момент.

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

Дева
Девата изобщо не се срамува да лъже, гледайки ви директно в очите. Ако я подозирате тя ще отрече всичко, дори ако цитирате неоспорими и значими факти. Никога няма да надделеете в спор с Дева, защото дори и да се докаже лъжата й тя просто ще свие рамене и ще действа сякаш измамата й не е толкова страшна. Ето защо Девата е зодиакалният знак, който според астролозите лъже най-много.

Това са най-подлите зодии

Скорпион
Скорпионите също послъгват ужасно много. Просто ей тъй. Те често „случайно“ забравят да говорят за най-важното, което абсолютно трябва да знаете и ви забаламосват с небивалици. Ако ги хванете в лъжа, знайте че те веднага ще отрекат и ще кажат, че си измисляте. Не само това – ще кажат, че вие сте виновни за случилото се, защото сте ги разбрали неправилно. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай