logo

Тези 3 зодии са най-големите лъжци

Тези 3 зодии са най-големите лъжци

Те са най-нечестните и измамни знаци на зодиака

Мислейки за положителни човешки качества, малко вероятно е да включите лъжата в този списък. Уви, понякога всички прибягваме до лъжи - такава е природата на човека! 

Това са зодиите, които са енергийни вампири! Негативният победител е…

Понякога лъжем другите, за да направим правилното впечатление, да спечелим нечие доверие, а също така и за да напреднем в живота. 

Или прибягваме до така наречените „благородни лъжи“, за да успокоим и насърчим хората, или за да не ги нараним или обидим. 

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са най-злите зодии. Редом с това ви показахме и кои са най-лошите и подли представители на зодиака.

Но сега ще си поговорим за най-големите лъжци. Оказа се, че три от зодиите са майстори в това.

И така – ето кои са трите на-големи лъжци в зодиака:

Близнаци
Близнаците са най-големите лъжци в целия зодиак. Те ще лъжат приятели, колеги, роднини и дори себе си. Причината за склонността на тази зодия да мами се крие в неговата двуличност. 

Близнаците са свикнали да показват на хората и двете си лица - това, което всички харесват (неискреното), но и истинското им лице. Самите Близнаци обаче често се бъркат къде е истината и къде е лъжата.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Везни
Везните винаги се стремят да угодят на всички. Правят всичко възможно, за да угодят, внимателно изслушват събеседника си и се опитват да станат незаменим събеседник и приятел.

В най-лошите случаи Везните безсрамно ще се излъжат, тъй като са сигурни, че това е идеалният начин да контролират ситуацията. Те ще кажат това, което искате да чуете, за да ви привлекат на тяхна страна.

Това са най-злите зодии - ще съсипят живота ви, бягайте далеч

Риби
Лесно ще лъжат, за да пощадят чувствата на другите. За тях изглежда, че това е правилното решение в ситуация, когато истината може морално и емоционално да навреди на някого и да ги разстрои. 

Използването на тази рибена благородна лъжа обаче е много съмнително. Скоро хората наоколо започват да разбират, че Рибите непрекъснато са объркани, което означава, че става трудно да се разграничи истината от лъжата при тях. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Вашето име

Вашето име 17.04.2020 8:38

Най-големи лъжци са девите. Също така са и най-големите kуpви.