logo

4 зодии ще станат приказно богати тази есен

4 зодии ще станат приказно богати тази есен

Късметът е на тяхна страна и каквото и да направят все намират щастието и парите

Лятото даде възможност за много представители на зодията да си вземат кратка почивка, да се отпуснат и да прекарат време със семейството. 

Разбира се, това не се отрази особено добре на кариерата и печалбите им.

Павел Глоба: 4 зодии ще се радват на неимоверен късмет тази есен

Може би доходите ви са намалели, нали?

Или пък имате стабилна заплата, но винаги сте мечтали да подобрите банковата си сметка. 

Е, преди време от jenata.blitz.bg ви показахме хороскопа на Павел Глоба, който обеща, че няколко зодии ще забогатеят тази есен.

Но оказа се, че 4 зодии са с още по-големи шансове за луди печалби.

Според звездите тази есен те имат всички шансове да увеличат печалбите си и дори да станат сериозно богати.

И така, ето кои са тези зодии:

Овен
Самите Овни се сред едни от най-големите късметлии в хороскопа. Може да ви е трудно да се сближите с хората (поради нрава ви), но бизнес сферата е вашата стихия. Хороскопът ви дава самочувствие, инициативност, желание да действате и да се борите до последно. 

Всичко това автоматично ви води до победа.

През есента трябва да се занимавате активно с бизнес. Много е добре, ако намерите надежден бизнес партньор, с когото ще отворите собствен бизнес. 

Имате много интересни идеи, които трябва да бъдат реализирани. Не се страхувайте да мислите смело и креативно. Излезте от обичайната рамка и не спирайте да се опитвате.

През есента 6 зодии ще забогатеят неимоверно

Близнаци
Зодиакалният знак Близнаци трябва да влезе в ритъм тази есен, за да завърши всички започнати проекти. Тогава ще получите положителен резултат и ще забележите как животът започва да се променя към по-добро. 

Но есента ще ви предостави възможност да се направи истински кариерен скок.

Ще трябва да се работи усилено и да се „отдавате на работата“ колкото е възможно повече. Но вие не само ще можете да преминете към по-престижни позиции с по-високи заплати и бонуси, но като нищо ще може и да се преместите в друга компания с по-добри условия. 

Звездите ви съветват да не харчите това, което сте спечелили, а да отлагате излишните покупки или дори по-добре – да инвестирате. Спестявайте и така ще увеличите приходите си.

Тези 5 зодии печелят пари като с магическа пръчица

Лъв
Лъвовете са истински късметлии! Всъщност късметът винаги ви огрява, а вашата харизма и положителна енергия привличат хората. Така че силата ви е в способността да установявате печеливши взаимоотношения. Ако искате да забогатеете, фокусирайте се върху тази сила през есента.

Посещавайте бизнес общностите по-често и се чувствайте свободни да сте първите, които започнат разговор. Бързо привличате вниманието, което ще ви позволи да получите подкрепа или дори да завържете приятелство с човек, който е много влиятелен в дадена сфера. 

Не се страхувайте да смените работата, ако вече няма на къде да се развивате в сегашната си месторабота. 

Звездите казват, че най-активните Лъвове ще могат да заемат позиция, за която дори не смееха да мечтаят до преди месеци.

Тези 5 зодии ще станат приказно богати до края на 2019-а

Козирог
Много Козирози са богати, защото кариерата е целият им живот. Те са непреклонни и за тях работата е всичко , а освен това искат да са най-добрите в това, което правят.

Вие сте целенасочени, решителни и ако е необходимо, знаете как да си дадете повече зор. Това води до факта, че със своето постоянство постигате каквато и да е цел. 

През есента този процес ще бъде по-прост и по-бърз, ако решите всички конфликти на работното място и съберете около себе си съмишленици, а също така вземете предвид съветите и триковете на други хора. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай