logo

Астролог: Тези зодии ги чака ужасна есен, целият свят ще е срещу тях

Астролог: Тези зодии ги чака ужасна есен, целият свят ще е срещу тях

Влиянието на Сатурн ще се усети под формата на определен обем товар, който ще се стовари върху плещите на тези хора

Някои зодии ще се сблъскат със сериозни трудности тази есен. За това предупреди руският астролог прогнозист Мила Шакун.

По думите й, сега се забелязва силното влияние на планетата Сатурн и последствията му ще бъдат усетени особено силно от представители на зодиакалния кръг, родени на определени дати.

"В този ​​списък попадат Девите, родени между 23 и 27 август, Близнаците, родени между 21 и 25 май, Рибите, родени между 19 и 23 февруари и Стрелците, родени между 23 и 27 ноември", обяснява експертката.

Тя добавя, че влиянието на Сатурн ще се усети под формата на определен обем товар, който ще се стовари върху плещите на тези хора.

Тамара Глоба: Тази зодия я чака кошмарна есен

"Ще се появи голямо вътрешно напрежение, може да възникнат проблеми със самочувствието, да възникне усещането, че целият свят е срещу тях и трябва да се справят с това", казва още тя. 

Шакун обаче успокоява, че човек може да се възползва дори от най-напрегнатите астрологични влияния.

Астроложката препоръчва на въпросните зодиакални знаци да не се отчайват, а да опитат да проявят максимална дисциплина и да организират живота си така, че всичко да върви по план.

"Трябва да проявите трудолюбие и да не забравяте, че всичко може да бъде преодоляно. Поставяйте си амбициозни цели и смело вървете към тях, дори ако в момента ви се струва много трудно и нямате достатъчно сили за това.

В спорта можете да добавите статични натоварвания. Това ще ви зареди с енергия.

Препоръчително е и да практикувате аскетизъм – откажете се от ненужното, безполезното и насочете натрупаните в аскетизма сили за постигане на целите си", посочва в заключение специалистката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай