Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Според него те няма да намерят своята сродна душа поради ред причини

Всеки от нас иска да намери истинската любов. Тези, които вече са намерили своята половинка, са сред големите късметлии. За други процесът продължава.

Понякога обаче имаме чувството, че сякаш няма да намерим правилния човек.

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас сред кои три зодии се крият жените, които са най-добрите съпруги. За баланс назовахме и най-лошите спътнички в живота.

Освен това от jenata.blitz.bg разкрихме и че има мъже, с които направо сте извадили късмета.

Сега обаче известният астролог Павел Глоба съобщи кошмарна новина, която може направо да срине представителите на четири зодии.

Според него те на тях не им е предопределено да намерят своята сродна душа.

Ето и тъжният списък с четирите зодии, които може никога да не намерят своята сродна душа:

Овен
Овенът е категоричен и винаги уверен в невинността си. „Аз“ е основната буква в тяхната азбука. В младостта си те имат много връзки, някои от които продължават под формата на съвместно съжителство.

Въпреки това, повечето им партньори бързо се уморяват да живеят до това „Аз“ и в най-добрия случай се чувстват „най-добрият приятел на човека“, но не и неговата половинка.

Овните са все по-малко склонни да търсят нови любовни приключения с възрастта, вглъбявайки се в нещо друго: в работа например или в грижата за племенниците или дори домашните любимци.

Близнаци
Те живеят за себе си. Партньори, които искат дългосрочна връзка, семейство или пък дори деца, с течение на времето изпитват разочарование, осъзнавайки, че техният Близнак е добър човек, но не става за съвместен живот. Просто Близнакът не иска това.

Стрелец
Представителите на тази зодия са почитателите на случайните и необвързващи романи. Стрелецът високо цени личното си пространство.

Необходимо е да направите чудеса от храброст, а да влезете в дупата му. Но шансът това да се случи е много малък, а трябва и да знаете, че Стрелецът препуска през живота и минава от една връзка в друга без много, много да му мисли.

Водолей
Този знак има много променлив характер. Той е способен на предателство и дори на измяна. Дори е в състояние да напусне половинката си без предупреждение, ако е уморен от връзката.

С годините има все по-малко романтика във връзките на представителите на тази зодия и в крайна сметка Водолеят просто се примирява със своята самота. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Тинтири-минтири

Тинтири-минтири 03.06.2020 1:56

А,Рибите къде са ва дица???