Жените от тези 5 зодии са най-лошите съпруги

Жените от тези 5 зодии са най-лошите съпруги

Тези дами са истински проклетници и могат да направят живота на мъжете си кошмар

Смята се, че всяка жена е в състояние да създаде уют и да обгради съпруга си с любов. Астролозите обаче не са съгласни с това.

По знака на зодиака, под който е родена жената, е напълно възможно да се определи дали дамата на сърцето е създадена за ролята на идеалната съпруга.

Според астролозите датата на раждане и съответно зодиакалният знак има впечатляващ ефект върху характера на човек. Някои жени са предопределени да станат пазители на семейното огнище и майки, докато други са независими и не могат да създадат здраво семейство.

Астролозите направиха рейтинг на най-лошите съпруги според зодиакалния знак и казаха кой няма да е добър в семейните отношения:

Близнаци
Жените, родени под този зодиакален знак, звездите „награждават“ с непостоянство и дори до известна степен ветровитост. Те имат творческа природа и са склонни към актьорско майсторство.

Именно това често се превръща в пречка за семейното щастие. Астролозите казват, че нежният пол на този зодиакален знак не се натоварва с вярност и преданост, те обичат да им се възхищават и се радват на флиртове и секс срещите.

Жените, родени под знака на Близнаци, нямат славата на добри домакини, така че не можете да чакате ред в къщата на такъв партньор.

Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Лъв
Жените лъвове са егоцентрични и дори егоисти понякога. Лъвиците са жени, които не са свикнали да дават нещо, обичат само да вземат. И колкото повече, толкова по-добре.

Подаръците трябва да са скъпи и да пътувате до най-добрите курорти. Въпреки всичко, дори това изобщо не гарантира, че един мъж ще може да изненада и да спечели сърцето й.

По-лошо от семейните отношения с жена Лъв е само развода с нея. Представителката на нежния пол, родена под този знак, няма да я допусне мъжа да не играе по нейните правила. Ако това стане, тя ще направи всичко, така че животът му след раздяла да стане непоносим.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Скорпион
Жените, родени между средата на октомври и средата на ноември, са известни със своята сексуалност, съблазнителност и привлекателност. Да устоиш на техния чар и харизма е почти невъзможно.

Ако обаче мъж срещне такава жена и се влюби, и още повече - реши да създаде семейство с нея, тогава той не трябва да разчита на спокоен и стабилен семеен живот.

Жена, родена под знака на Скорпион, обича безусловно да й се подчинява и да задоволява желанията си. Те знаят как да правят скандали и интриги, за да постигнат целта си. Обаче определено няма да скучаете с такава жена.

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

Стрелец
Жените Стрелец не са далеч от Скорпионите. Те също искат безусловно подчинение от мъжа. От момента, в който тя стане „съпруга“, мъжът може да следва само инструкциите на жена си, отдавайки се на капризите й.

При опит да й откаже или да се противопостави ще го накара да плаща скъпо.

Риби
На пръв поглед може да изглежда, че жените, родени под знака на Риби, са сладки, привързани и чувствени. Но след сватбата мъжът може да разкрие другата страна на жена си.

Жените Риби са известни със своята трогателност и истерия. Съпругът на такава жена не бива да се задържа на работа, в противен случай скандал и сълзи ще го очакват у дома. Когато жената от Риби е в добро настроение е истинско чудо, но ако е тъжна - кошмар. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай