Астролози посочиха 5 опасни дни през март за всички зодии

Астролози посочиха 5 опасни дни през март за всички зодии

Големи неприятности ви очакват през тях, внимавайте

За съжаление звездите и планетите не винаги носят късмет и радост. Астролозите предупреждават за 5 дни през месец март, които ще са много опасни. През тях ви чакат, проблеми, кавги с любимите хора и много неприятни емоции.

Най-лошите и подли зодии са…

Може да предотвратите много от тези неща, ако сте наясно в кои дни трябва да внимавате и за какво точно. 

Когато нарастващата луна е в знака на Рак, може да ни се случи какво ли не. Неприятности ни чакат в професионален, здравословен план и дори в отношенията със семейството и роднините. 

Ето кои са петте дни от месец март, в които е по-добре да не правите това, което сте замислили, защото ви чакат големи неприятности.

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

6 март - плановете ви могат да се объркат

Възможно е нещата, които сте планирали за този ден, да не могат да бъдат завършени. Много пъти търсим причина да не правим нещо, но на 6-и март в никакъв случай не трябва да пренебрегваме плановете и задълженията си. Ако сега пропуснете шанса си, ще е много трудно да си върнете късмета. 

Например, ако сте планирали да помогнете на любим човек, то не се отказвайте от поетия ангажимент. В противен случай отношенията ви с него ще се влошат непоправимо. 

13 март - петък

Астролозите смятат, че това ще е един от най-опасните дни не само през месеца, но и за цялата пролет. Ще възникнат проблеми от различно естество, въпреки благоприятното разположение на Луната. Не отлагайте взимането на решения, всичко трябва да стане възможно най-бързо.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

В този ден ще се наложи да преодолеете умората и желанието за почивка на прага на уикенда. 

19 март - възможен е творчески застой

На този ден много хора ще се сблъскат с неочакван проблем, свързан с паметта. Това може да повлияе на творчеството, интелектуалната работа и ученето. 

В този ден е препоръчително студентите и учениците да отложат подготовката за изпити и да се съсредоточат върху нещо друго. Труден ще е денят за всички учители и преподаватели.

24 март - наблюдавайте емоционалното си състояние

През този ден започва неблагоприятен период, Луната ще бъде в Овен. 24 март ще е изключително лош за връзката - могат да възникнат много кавги и неприятности с половинката.

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

28 март - не се поддавайте на ревност или завист

Хората трудно ще се разбират помежду си. На 28-и март може да усетите неконтролируем прилив на ревност и неудържимо желание да критикувате половинката си.

Този ден ще е истинско изпитание за влюбените. 

Тези, които са във връзка от дълго време не трябва да се притесняват, но тези, които са в началото на отношенията си трябва да се отнасят много внимателно към избраника си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай