logo

Най-лошите и подли зодии са…

Най-лошите и подли зодии са…

Всеки има неприятни черти, но в някои представители на зодиака те са в повечко

Кой е най-лошият знак на зодиака? Едва ли има еднозначен отговор на този въпрос. И все пак е възможно да се избере най-лошият знак на зодиака по различни критерии, затова е доста трудно да се назове недвусмисленото първо място в такава класация.

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Все пак от jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време ви предупредихме за това кои са зодиите, които са енергийни вампири.

Освен това от jenata.blitz.bg споделихме с вас и кои са зодии, които са емоционални вампири и като нищо ще съсипят живота ви.

Но има и още много опасности. 

Така например, Скорпионите са признати за най-мрачен, подозрителен, потаен и скептичен знак, който в същото време има много вътрешни проблеми. Те са отровни и отмъстителни, безмилостни и ревниви, егоистични, но може би не забелязват как се манипулират от всекиго.

Тези 5 зодии са най-добрите, защото…

Стрелците могат да претендират за първо място като най-лошия знак на зодиака при жените. Те са горещо закалени, ветровити и смятат, че тяхното мнение е единственото вярно. За всяка конфликтна страна те са безмилостни и жестоки. Въпреки това, често тези качества са присъщи и за мъжете от тази зодия.

Най-красивите мъже и жени в зодиака са…

Може би най-лошият зодиакален знак за мъжете е Везни. Те са непостоянни, често двулични, считат се за безгрешни, а са духовно празни. Твърде привързани са към красотата и естетиката, идеалистите са, но са и много капризни и понякога дори свадливи.

Лошите качества на зодиакалните знаци
Заслужава да се отбележи, че всички знаци на зодиака имат лоши страни. Всеки зодия има своя собствена характеристика и всеки има сравнително хармонично вписване в общата картина на индивида.

Овенът е твърде упорит и не толерира нищо, което се случва без тяхната воля, поради което те показват агресия и раздразнителност.

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Телецът по природа е малко алчен и егоистичен, дори в малките неща. Освен това те са много обикновени хора и често културата и духовността им са чужди.

Близнаци, често до старост, остават причудливи, безотговорни и несериозни хора, на които абсолютно не може да се разчита.

Тези три зодии ще живеят дълго и щастливо!

Раците са твърде уязвими и чувствителни, потопени в собствения си потаен свят друг човек никога не може да разбере какво точно се крие в неговия ум.

Лъвовете често са прекалено егоистични, разточителни за себе си и алчни за другите. В допълнение, те често са арогантни и мързеливи.

Козирозите са твърде нелогични за цялата им външна практичност. Често са склонни към недоволство и пренасят в живота тежестта на натрупаните оплаквания.

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Водолеите често са лекомислени, несериозни и безотговорни, не мислят за бъдещето и не са в състояние да вземат информирани решения.

Рибите често са прекалено скрити, странни и непонятни за другите.

Сега като знаете какви лоши черти са присъщи на знаците на зодиака, вие поне ще знаете какво да очаквате от тях и от какво трябва да се пазите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ивана

Ивана 10.05.2019 10:27

Абсолютни глупости.

риба

риба 10.05.2019 11:13

и един стрец (харпун)ми такова .....мм..здравето

дядо Каракоч

дядо Каракоч 10.05.2019 11:16

Скорпион не се манипулира.Той е царят на манипулациите.Така ще те прати по дяволите,че ще тръпнеш в очакване това да се случи.

imid

imid 10.05.2019 11:57

Брех да му се не види!? Сега вече знам че съм лош, ама дали го знаят тези които ме познават???

бръм

бръм 10.05.2019 20:33

Най-отвратителни са скорпионите, после козирозите. Проверено.

lina

lina 12.05.2019 0:21

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g

ivan

ivan 25.02.2020 19:15

PALNI GLUPOSTI! ISTINSKIQT HOROSKOP , SABIRA GODINATA , MESEZA , DENQ I CHASA NA RAZDANE . KORENNO RAZLICHNI SA ZODIAZI , RODENI V EDNA I SASHTA GODINA , MESEZ I DEN . IMA VLIQNIE , DALI E BILO SLANZE ILI LUNA !

Миро

Миро 13.03.2020 2:03

Най-лошата зодия е Козирог,тъпи,ограничени и със самочувствие ,познавам поне 10 такива органи примати