logo

Астроложка посочи най-големия късметлия на 2024 г.

Астроложка посочи най-големия късметлия на 2024 г.

Драконът симпатизира на представителите на знака и с радост ще им помогне във всички начинания

Годината на Зеления дървен дракон ще бъде много продуктивна за един от представителите на зодиакалния кръг. Това казва руската астроложка Василиса Володина.

Щастливците, които ще имат късмет във всичко, са родени под знака на Водолея.

Астроложката отбелязва, че Драконът симпатизира на представителите на знака заради присъщата им кипяща творческа енергия, затова и с радост ще им помогне във всички начинания.

Богати преди зимата: Тези 3 зодии ще забогатеят съвсем скоро

От началото на годината ще настъпи период, благоприятен за кариерно израстване, реализиране на проекти и идеи, които ще допринесат за развитието на бизнеса им. А през лятото представителите на знака ще се къпят в пари, увеличавайки значително доходите си, казва Володина.

Началото на есента ще бъде време за промяна в личния живот на Водолеите. Вероятността да срещнат истинската си любов е много голяма.

Представителите на знака ще успеят да сбъднат свое желание или да направят мечтата си реалност. Драконът обаче обича конкретността, затова не трябва да бъдат твърде разпръснати в целите, които си поставят. Желанията им трябва да са обмислени и наистина важни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

 

 

Коментирай

Aress

Aress 18.11.2023 16:46

Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете:--------> http://surl.li/nizs