logo

Ето какви непредсказуеми моменти очакват различните зодии през 2019-а

Ето какви непредсказуеми моменти очакват различните зодии през 2019-а

Не всичко, което се случват в живота ни, може да бъде планирано. Понякога ни връхлитат непредсказуеми неща, които са способни не само да объркат плановете ни, но и да преобърнат живота ни с главата надолу. 

За щастие, астролозите са в състояние да ни предупредят за всички проблеми, които могат да ни се случат и да ни дадат определени съвети, с които да се предпазим от погрешни действия. 

В навечерието на новата година ви предлагаме да разберете какви непредсказуеми моменти е подготвила 2019 година за всяка една от зодиите. 

Овен

В началото на годината не трябва да се страхувате да правите неща, които не сте правили никога през живота си. Февруари е най-доброто време за реализиране на вашите проекти и идеи. Трябва да внимавате през август. Очакват се толкова непредвидени разходи, че е възможно да се разорите и дълго време да не намерите начин да излезете от кризата. 

Как да получиш това, което наистина искаш през 2019-та според зодията ти

Телец

През цялата година ще бъдете в шок, че другите не ви разбират. Това обаче не трябва да ви разстройва и да ви кара да правете прибързани изводи, че всички са настроени срещу вас. Анализирайте действията си и разберете какво точно сте направили погрешно. Не си правете планове за април. По-добре е да изчакате, отколкото да направите нещо не както трябва и да берете плодовете от действията си до края на годината.

 Близнаци

През юни ще трябва да положите много усилия, за да осъществите новите неща, с които сте се захванали. Но ако се съмнявате в успеха или интуицията ви подсказва, че ще се провалите, е по-добре да отложите плановете си за по-обещаващ период. През лятото трябва да си починете добре, за да може след това всички поставени задачи да се решат бързо и лесно.  

Огромни промени и щастие в живота на 4 зодии през 2019 година

Рак

Не трябва тъгувате за мечтите, които не сте успели да превърнете в реалност. Добре е да реализирате плановете си не по-късно от юли. Ако не сте имали време през този период, не трябва да ги завършвате през есента. Септември и ноември са най-лошите месеци за нови постижения и усилия. Действията, които сте извършили, може и да не дадат желания резултат.

Лъв

През март е дошло времето да вкарате в ред мислите си и да поразсъждавате над по-нататъшните си действия. През май и август избягвайте приключенски авантюри. Съществува риск да загубите част от спестяванията си. Също така не влизайте в съмнителни сделки през септември. Започнете да планирате почивката си от средата на лятото и гледайте тя да се случи до края на сезона. Не се доверявайте на ново лице, с което ще се запознаете през октомври при неочаквани обстоятелства.

Дева

Дошло е време за самоусъвършенстване, но за това трябва да изберете подходящото време. Именно началото на годината ще стане отправна точка за бъдещи резултати. През март не трябва да предприемате дълги командировки, а през ноември да ходите на почивка. Прекарайте това време в спокоен ритъм, без излишни негативни емоции.

Цигански хороскоп за 2019 година, развенча всички мистерии, за които трябва да сме готови!

Везни

Февруари е подходящо време да въведете в ред ценностите си и да изградите нови взаимоотношения. Не се страхувайте да развиете творческите си способности и да опитате нещо ново. Юли е време за срещи с приятели и шумни купони. Не се отказвайте от удоволствията. През август не пропускайте покровителя, който ще ви помогне с нова работа. Ще имате възможност да покажете организационните си умения. А през октомври не трябва да се суетите да поемате задължения, които не са ви по силите. 

Скорпион

Не започвайте сериозни мероприятия в началото на май, има шанс да надцените възможностите си. Вродената ви самоувереност може сериозно да се разклати, ако не се откажете от принципите си през септември. През ноември може да се появи шанс за успех, но това ще зависи от предварително начертаните ви планове. 

Стрелец

Суетата, която ви е завладяла през февруари, няма да доведе до нищо добро. През април някой от близкото ви обкръжение може да провокира конфликтна ситуация, но не трябва да обръщате внимание на някои дреболии. Промените в настроението са гарантирани, ако се поддадете на провокация. Септември е най-доброто време да се отпуснете.

Мистерията е разгадана: Таро хороскоп разкри всичко, за което зодии трябва да се готвят през 2019 година (КАРТИ)

Козирог

През януари ще изпитате известно разочарование от любимия човек. Най-добре е да изчакате спокойно  цялата тази кризисна ситуация да отмине, без да нагнетявате обстановката. Последователност в действията е най-доброто ви мото за април. Не показвайте слабостта си пред другите. Всичките ви действия и усилия ще бъдат оценени през ноември.

Водолей

През март ще се наложи да се нагърбите с непоносимо бреме и да започнете да изпълнявате задължения, които не съответстват на установените правила. Не се страхувайте от промяната и се движете смело напред. През юли бъдете равни с колегите си и запазете нивото на комуникация. През декември предстои да обобщите всичко и да започнете да получавате според резултатите. 

Риби

Успехът ви през цялата година зависи от развитата предпазливост и спокойствие. За да следвате без проблеми целта си през май, не пречи да се вслушате в мнението на по-възрастните хора. Не сключвайте сделки с недвижими имоти през август. Това не е най-подходящото време за инвестиране. Въоръжите се с достатъчно търпение и ще се справите с всички непредсказуеми моменти. /jenata.blitz.bg

Коментирай