logo

Цигански хороскоп за 2019 година, развенча всички мистерии, за които трябва да сме готови!

Цигански хороскоп за 2019 година, развенча всички мистерии, за които трябва да сме готови!

Погледнете небето и вижте очертанията на бъдещето в мистериозната светлина на звездите. Какво ще се случи през 2019 година, какво да очакваме и от какво да се страхуваме, всичко това отдавна е известно на ромите. Подаръци, изненади, невероятни обрати на съдбата, борбата на истината и лъжите, следващата година обещава да бъде интересна, динамична и щастлива.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

Елементът на земята продължава да бъде управляван, което означава, че през 2019 г., както и преди, простите човешки ценности са приоритет. Хората искат просперитет, стабилност и страх от фундаментални промени. Времето е относително спокойно, въпреки че понякога изисква от нас да съберем волята си в юмрук и буквално, докато изчерпим, да се борим за нашето щастие.

Не трябва да очаквате, че в 12 часа в нощта на 31 декември Прасето, което ще властва над следващата година според китайския хороскоп, веднага ще „вземе топката”. Въпреки че според календара ще дойде Нова година, то любовницата все още ще бъде Кучето. И само постепенно ще сдаде поста на добро Прасе. И накрая, мощността ще отиде до жълтия пластир едва на 5 февруари.

Мечтите на 4 зодии ще се сбъднат и те изживеят нечувано голямо щастие през 2019 година! (СНИМКИ)

Ето защо, празнувайки Нова година, трябва да забравим и за миналогодишната. Кучето може най-накрая да представи неочакван подарък или гневен да направи куп пакости.

Спомнете си какво ви научи миналата година, благодарете му за радостите си, намерете нещо полезно от разочарованията, простете на враговете си и подобни неща. В крайна сметка зависи от вашия вътрешен дух каква ще бъде 2019 г. Запознайте се с Прасето с добро и също ще получите в замяна.

Мистерията е разгадана: Таро хороскоп разкри всичко, за което зодии трябва да се готвят през 2019 година (КАРТИ)

Годината обещава да бъде финансово успешна. Животното ще бъде щедро, така че ако работите здраво можете да получите много повече от очакваното.

Но нечестните хора и измамници ще получат „свински наказания” и ще се простят с най-скъпото си. Ето защо честността е най-добрият приятел за 2019 година.

Пълен хороскоп за 2019! Проверете какво ви очаква според зодията!

Ще се отворят много нови перспективи, ще се появи възможност да ревизират нашите възгледи за живота, да разширят интересите си. Това е година на нови впечатления, обаче, спокойно без резки капки. Пурпурът, като кученце, обича стабилността.

Годината е добра за двойките, тя ще помогне за укрепване на чувствата. Ако сте планирали да легализирате отношенията си, тогава 2019 г. ще ви гарантира дълъг семеен живот. Мечтите на децата, родени в годината на Прасето, ще се сбъдват на мига. 2019 г. е времето на семейството, любовта, разбирането и сериозните връзки.

Тези 5 знака ще имат незабравима 2019-а година, астролози им предрекоха...

Следващата година ще накара и най-големите неверници в любовта да повярват в това чувство.

Но за какво точно трябва да се готвим през 2019 година според циганския хоросоп?
В много отношения всичко зависи от личните приоритети и настроението на живота. Влиянието на свинята върху представителите на зодиакалните признаци ще бъде до известна степен подобно. Тя има свои собствени цели и планове, а някои представители (особено огнените елементи) може и да не харесват това. Въпреки че мислят, че всички ще намерят начин да се сприятелят с миролюбивото животно.

За Лъв и Стрелец годината е успешна от материална гледна точка, в любовни отношения човек трябва да „задържи яздите на конете” и да разбере, че има не само вашето мнение, но и мнението на второто полувреме. Търпението е вашият път към успеха за 2019 година. Затова укротете вашите импулси и се научете да чакате. Овен ще получи шанс да лети до върха, най-важното е да не се възгордяват излишно. Прасето не харесва, когато някой се постави над другите. Дръжте се нормално и по-близо до хората и късмет ще бъде с вас.

Козирог, Дева и Телец са в техния елемент. Не е нужно да се адаптирате към никого и успехът зависи само от вложените сили и упоритата работа. Телецът трябва да внимава със силните напитки, прекалено много забавление няма да доведе до добро. Девата трябва да спре да се държи детински и да стане по-приспособима, а Козирогът да спре да гледа назад.

Везните може да бъдат завладени от  безпокойство, но трябва да преодолеят обстоятелствата и да намерят собствена формула за щастие. За Водолей и Близнаци това е година на победите – лични и професионални. Само тогава можете да забравите за ограничаващите фактори и смело да се впуснете в завладяването на върховете.

Рибите не трябва да се „разпадат” и да плуват срещу водата. Малко спуснете бара на фантазиите си, слезте на земята и хванете подаръците, които ще влязат в ръцете ви. Ракът ще получи мир и стабилност и ще намери надеждни и лоялни приятели. И Скорпионът го очаква един безкраен поток от приключения. 

Като цяло през 2019 година всички зодии ще имат много шансове да реализират своите идеи и да постигнат безспорен успех по въпросите, които истински терзаят сърцето им. / jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 18.12.2018 13:27

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5