logo

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

Чуждото щастие и успехи за тях за изключително неприятни

Всички ние, по един или друг начин, сме подложени на това неприятно и пагубно чувство завистта. Астролозите обаче вярват, че някои знаци на зодиака са по-податливи на него от други.

„Много трябва да внимавате с хората от определен три зодии – те са най-големите завистници. Толкова много ревнуват от чуждото щастие и успехи, че дори могат да навредят на някого“, предупреждават астролозите.

Ето кои са трите най-завистливи зодии:

Овен
Овните често ревнуват, въпреки че се опитват да го скрият. Дори успехите на най-близките им са в състояние да ги вбесят. Овните са точно тези хора, на които им олеква, когато някой е в по-лошо положение от тях.

5 прости начина да се защитите от завистници и недоброжелатели

Лъв
Лъвовете почти винаги имат чувство за превъзходство над другите. Те искат само най-доброто за себе си. Следователно, ако някой е по-добър от тях в нещо, това ще предизвика завист у Лъвовете и те дори ще се опитат да навредят на по-добрия от тях.

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Скорпион
Скорпионите не знаят как да сдържат завистта си и заради това често обиждат и дори посягат на хората, които са по-успели от тях. Завистта на Скорпиона обаче не е толкова лесна за предизвикване. Те са в състояние да изпита това чувство само когато самите те изпитват трудности в живота си. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дид

Дид 23.07.2021 18:11

Какви са тия силни думи за три зодии от хороскопа как е възможно да пушите такива тъпотии останалите зодии са чисти като сълза ли

Благой

Благой 23.07.2021 21:17

На баба Ви оная работа ! По-голяма тъпотия не измислихте ли ? Нито за зозия Овен това е вярно , нито за зодия Лъв ! Свободни съчинения за 5- ти клас.

Чичо Пенчо

Чичо Пенчо 23.07.2021 21:21

Познавам двама човека , за които горепосоченото отговаря ! В смисъл , че завиждат на успелите , вкл. техни близки ! Само , че са съвсем други зодии ! Не може да слагате в калъп различни хора от една зодия ! Дрън, дрън , дрън !

ха ха Хо

ха ха Хо 25.07.2021 10:57

Абсолютни глупости и измишльотини.