logo

5 прости начина да се защитите от завистници и недоброжелатели

5 прости начина да се защитите от завистници и недоброжелатели

Те разпространяват около себе си негативна енергия, която вреди изключително много на околните

Със сигурност в обкръжението си всеки един от нас има поне един човек, който непрекъснато завижда за нещо. Такива хора разпространяват около себе си негативна енергия, която вреди изключително много на околните.

По-голямата част от негативизма им обаче отива към обекта на завистта. А това може да доведе не само до лошо настроение и загуба на сили, но и до куп болести.

За щастие, всеки може лесно да се предпази от подобни врагове с помощта на много прости начини. И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за тях.

С помощта на сол

На Велики (Чист) четвъртък малко количество черна каменна сол се запича на тиган, докато не се напука. По време на процедурата кажете молитвата „Отче наш“ три пъти. След това изсипете солта в платнена торбичка и съхранявайте до следващия Чист четвъртък.

Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Част от солта може да изсипете в малка торбичка, да завържете с червен конец и да носите със себе си непрекъснато.

Ако не разполагате черна сол, можете да използвате и обикновена.

Амулетът се приготвя по същия начин, но вместо "Отче наш", трябва да изречете следните думи: „Нека моят талисман да бъде силен и да ме предпази от всички неприятности! Нека да пази притежателя си и да го спаси от хорската омраза! Амин!".

С помощта на две игли 

Друг талисман срещу завистници и врагове са две кръстосани игли. Няма как да ги носите в себе си, но за дома ви ще бъдат страхотен защитник.

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

За да си направите този амулет, залепете иглите на кръст и ги сложете над входната врата. Металът ще абсорбира целия негатив и ще предпази вашия дом и обитателите му от гняв и завист.

Талисман от сребърен пръстен 

Още в миналото среброто се е смятало за най-доброто средство в борбата срещу нечистата и лоша енергия на злите и завистливи хора. Следователно сребърният пръстен е мощен амулет срещу лоши очи и уроки.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

За да работи амулетът правилно, пръстенът трябва да е гладък, без камъни, надписи или шарки. Преди да си сложите такъв талисман, е важно да поискате от висшите сили да ви защитят от врагове и завистници. А след това можете да носите пръстена по всяко време.

Червен конец на китката 

Червената нишка като талисман срещу неприятности, лоши очи и лоша енергия се използва от много  народи. А основното условие за защитния ефект на този амулет е той да бъде вързан от любим човек със седем възела.

Червеният конец е най-силният амулет! Ето как да го носите правилно!

На момичетата, които все още не са срещнали половинката си, конецът се връзва от майката, като по този начин засилва действието си.

Конецът може да бъде вълнен или копринен, носи се само на лявата китка, в противен случай не работи.

Ако случайно се скъса или го загубите някъде - не се притеснявайте, защото това е добър знак. Това означава, че нишката е отнела неприятностите от вас и е поела целия негатив.

С огледало

Винаги се е смятало, че огледалото е надарено с магически сили. Може би поради тази причина в древни времена то се е използвало в много обреди и заклинания. Днес то си остава най-силния магически атрибут и може да служи като надежден амулет срещу лоши очи. 

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Най-простият и лесен начин да се предпазите от лошото е винаги да носите малко огледалце в джоба или чантата си. Отразяващата му повърхност винаги трябва да е насочена нагоре, към другите, за да може да отблъсква целия негатив, който зложелателят изпраща към вас. 

Огледалото трябва да е с кръгла форма, защото това е кръгът, който символизира живота и прераждането.

Тези 8 неща пазят дома ви от злини и лош късмет!

Не отговаряйте на завистта с негативни емоции, така само ще засилите негативизма. Пожелайте на завистника всичко добро, използвайте нашите съвети и лошата енергия няма да ви навреди! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай