logo

Финансов крах: Хората от тези зодии вечно са без пари

Финансов крах: Хората от тези зодии вечно са без пари

Защото може би не е ваша вина, че в края на месеца никога нямате пари

Често се обръщаме към хороскопа, когато става въпрос за любов, връзки и взаимоотношения. Но минавало ли ви е през ума, че звездите имат отношение и към това как привличате парите?

От jenata.blitz.bg вече ви показахме много точна нумерологична прогноза, която разкрива какви изненади ви е подготвила Годината на земната свиня. Разкрихме ви и как да получите това, което наистина искате според зодията.

Защото може би не е ваша вина, че в края на месеца никога нямате пари, предава "Дарик". Ето кои са зодиите, при които парите не се задържат:

Най-пълният и точен еротичен хороскоп

1. Стрелец

Стрелците работят наистина здраво и затова да изкарат пари за тях не е никак трудно. Те обаче имат сериозни проблеми, когато стане въпрос за правилното им разпределение. Накрая винаги са изненадани от някоя такса, от празник на близък или дори сметката за мобилния телефон.

Изневяра според годините и професията - това са най-големите кръшкачи!

2. Риби

Рибите са такива хора, които биха дали последните си пари на бездомен човек, дори това да означава, че ще гладуват няколко дни. Те се раздават, буквално. Обичат да глезят близките си и да инвестират в скъпи предмети. И винаги се случва така, че има твърде много дни до заплата.

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

3. Водолей

Водолеите не могат да устоят на новите технологии. А те са скъпи. Биха си взели някоя джаджа, само защото е нова. Затова им е трудно да спестяват каквито и да било пари. Даже по-скоро биха ви поискали 200 лв. до заплата.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ШУЛЦ ЩАРК

ШУЛЦ ЩАРК 17.04.2019 10:11

ГЛУПОСТИ! КОЙ Е СЪЧИНИТЕЛЯ НА ПСЕВДО ХОРОСКОПИТЕ?

taka e

taka e 18.04.2019 18:55

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc