Истински късметлии сте, ако познавате човек от тези 3 зодии

Истински късметлии сте, ако познавате човек от тези 3 зодии

Те са непоправими оптимисти, не прехвърлят проблемите си на другите и не спират да излъчват позитивизъм

Някои хора са непоправими оптимисти. Каквито и неприятни изненади да им поднесе Съдбата, те остават непоклатими и не спират да вярват в доброто.

Освен това, те никога не прехвърлят проблемите си на околните и въпреки трудностите, не спират да излъчват позитивизъм.

Те са надарени с вътрешна сила, която им помага да не спират да се надяват и непрекъснато да се стремят към най-доброто.

Най-лошите и подли зодии са…

Не всеки може да запази спокойствие и да се усмихне, когато животът му е поднесъл поредната неприятна изненада. Но представителите на тези 3 зодии са непоправими оптимисти. Те са интересни и разностранни личности и с тях нещата винаги изглеждат лесни и прости. 

Ето и малко повече за тях: 

Телец

Хората, родени под този зодиакален знак, са интелигентни и разностранни и винаги се стремят да бъдат пред всички. Те са едни от най-позитивните хора, които са в състояние винаги да създадат позитивна аура около себе си. 

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Ако в живота им възникне нещо неприятно, те няма да изпадна в паника, а ще се настроят на положителна вълна.  Те ще започнат да уверяват хората около себе си, че всичко е в ред, въпреки че истината може да е много по-различна. 

Лъв

Хората, родени под знака на зодия Лъв, са смели и забавни и с тях винаги можете да намерите общ език. Животът им е много богат и необичаен. Винаги гледат с усмивка на проблемите.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Решителни, уверени, знаят как да впечатлят другите. Рядко се случва да имат нужда от подкрепата на хората около себе си.  

Козирог

Козирозите винаги ще демонстрират своите чувства. Те винаги са настроени на положителна вълна, многостранни и решителни хора, много оптимистични към другите.

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

Дори да ги нагрубите, те ще приемат всякаква критика с усмивка и ще продължат да живеят живота си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 25.02.2020 9:25

Глупости, както винаги! Козирог и оптимизъм - вие чувате ли се какво пишете?! Това са най-сухите, задръстени, закопчани до шията, потънали в работа и грижи, правилни и скучни хора на белия свят! Лъвовете - егоисти, само за себето мислят, Телците - тъпи и упорити материалисти ...

Loreta66

Loreta66 25.02.2020 13:27

Много точно казано, Аврора!

Уха

Уха 25.02.2020 19:41

Познавам една Козирожка, решителна, оптимистична, дръзка и както перфектно се справя с грижите, така перфектно си демонстрира и чувствата. Яка мацка и готин човек. Така, че Козирог, перфектна отвсякъде.

Anonimus

Anonimus 27.02.2020 5:45

Всичко си е до човекът ! Аз съм Телчо и до някъде е вярно описаното. И приятелката ми е Лъв...важи горе-долу и нейното описание. Но все пак си е до човекът. Индивидуално е.

Alina

Alina 11.10.2020 17:11

Пълни глупости!Най _точните и готини са Рак,Дева и Риби