logo

Какъв шофьор сте според зодията?

Какъв шофьор сте според зодията?

Може би си въобразявате, че сте фурия зад волана, а всъщност нещата стоят по много по-различен начин.

В днешно време не е много трудно да вземеш книжка. Няма как да не сте чували думите: "Ти вземи книжка, пък после ще се научиш да караш" от някой близък, който иска да ви покаже, че така или иначе едни 30 часа кормуване не правят чудеса, пише "Труд". 

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Да, обаче не от всеки може да стане добър шофьор. Убедена съм, че сами сте се уверили и поне веднъж в живота си сте се возили при някого, при когото се е налагало да се прекръстите, щом натисне педала на газта. 

Е, астролози са открили, че има свързаност между зодиакалния ни знак и това колко добри водачи сме. Притеснявате ли си да видите истината за себе си?

Овен
Третите най-опасни в зодиака

Според тях: Те биха казали, че са най-безопасните и най-умните шофьори. И това ви го твърдят зад волана, докато засичат цялата колона на светофара, за да се наместят първи.

Грозната истина: Другите ги смятат за агресивни, нетолерантни и избухливи. Според данни на застрахователите това е третата най-опасна зодия на пътя. Овните са от тези, които подават газ, докато другият шофьор се опитва да ги задмине на магистралата.

Те са и сред най-глобяваните – обикновено за превишена скорост и минаване на червено.

Каква кола да карат? 4х4.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Телец
Стабилни, докато не ги вбесиш

Според тях: Ако катастрофират, да знаете, че винаги другият е виновен – дори да не е така.

Грозната истина: Принципно са стабилни и солидни водачи. Но обичат да настъпват газта. Понякога се забравят на светофара и всички ядосано им бибипкат.

Телците са много отговорни хора – не чакат да им изтече гражданската застраховка, за да я подновят, няма да потеглят извън града без винетка. Но са кутсузлии. Най-често на Телци се се случва автомобилът им да пострада при наводнение.

Каква кола да карат? Обичат комфортни коли, които возят меко.

Близнаци
Вторите най-добри шофьори

Според тях: Близнаците си въобразяват, че са внимателни, разумни и кротки шофьори.

Грозната истина: Страшно е да се возиш в колата им, защото са адски небрежни, хаотични и непредвидими. Кормуват с една ръка или съвсем без ръце, през цялото време говорят, пишат съобщения на телефона си и вършат още куп неща, като при това успяват да тръгнат първи на светофара.

Истината е, че Близнаците са вторите най-добри шофьори, след Лъва. Причината е тъкмо в способността им да вършат много неща едновременно.

Каква кола да карат: компактна градска кола.

Рак
С най-много актове

Според тях: „Аз съм отговорен и внимателен шофьор.“ Каже ли ви това Ракът, не му противоречете. Но да си знаете, че по данни на полицията това не е баш така.

Грозната истина: Обикновено те са водачите с най-много актове. Защо ли? Защото Ракът, с всичката си внимателност и отговорност, е способен да се вбеси, ако някой го пререди на светофара и да тръгне да го гони. Глобите им най-често са за превишена скорост. Иначе са внимателни към пресичащи баби, деца, улични котенца и т.н.

Каква кола да карат? Ракът би си избрал кола, която е сигурна.

Лъв
Факири зад волана

Според тях: Те са отлични шофьори.

Грозната истина: Сложете незабавно колана! Лъвът потегля рязко, с отскок. Той е един от най-нетърпеливите шофьори. Кара бързо, не понася глупости на пътя.

Глобите са му цял наръч, даже има някои залежали отпреди три години. Причината е най-вече в това, че не може да си затваря устата пред органите на реда и все за нещо спори с тях. Въпреки тези си недостатъци, Лъвовете са най-добрите шофьори в зодиака. Най-много инциденти имат на околовръстните шосета.

Каква кола да карат? Как каква – бърза, красива, оригинална.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

Дева
Детайлът им пречи

Според тях: Двама от трима представители на Дева признават, че като шофьори че им липсва увереност. 25% от останалата една-трета казват, че на пътя се колебаят и другите водачи ги разсейват. Иди ги разбери!

Грозната истина: Толкова несигурни, а са на 4-то място сред зодиите като най-добри шофьори. Тяхното почти неврастенично внимание към детайла наистина ги разсейва и понякога води до нещастия. Едно от най-честите им приключения е да се забият в задницата на друга кола.

Каква кола да карат? Добрата кола за тях е тази, която харчи малко.

Везни
Наляво ли, надясно ли?

Според тях: Част от Везните въобще не карат, защото се притесняват, че ще спрат на кръстовището и няма да могат да решат накъде да потеглят.

Грозната истина: Понякога колебливата им природа наистина им изиграва лоша шега. На пътя се налага шофьорът да вземе светкавично решение. Стабилни и предсказуеми са, но обичат бързите скорости.

По данни на сайта InsuranceHotline.com те са зодията с най-много инциденти на пътя. Най-често им се случва да катастрофират по тесен междуградски път.

Каква кола да карат? Автомобил Везните трудно си избират.

Фразата, която най-добре описва всяка зодия

Скорпион
Всички други са некадърни

Според тях: Скорпионите признават, че нямат много търпение към останалите шофьори. А и как да имат, като онези са бавни, некадърни и нахални.

Грозната истина: Интуитивни са и предвиждат намеренията на останалите водачи.

Благодарение на това избягват повечето инциденти. Податливи са на внезапна шофьорска агресия и, ако решат че някой ги е засякъл, може да се впуснат да го гонят.

Заради темперамента си, Скорпионите са 8-ми поред по безопасно каране.

Каква кола да карат? Тяхната кола трябва да е мощна – да реве като лъв и да мърка като котенце.

Стрелец
Отнасят най-много псувни

Според тях: Супер шофьор съм, само малко се разсейвам, би казал Стрелецът.

Грозната истина: Карат бързо, спортно, но имат един проблем – не забелязват червения светофар. Стрелците шофьори се хранят, пият и пеят зад волана. Когато не говорят по телефона. Откъм псувни и бибипкания от останалите водачи са първенците в зодиака.

Въпреки това са един от трите знака с най-малко актове за нарушения. Относително безопасни шофьори са – на 6 място след Козирозите.

Каква кола да карат? За тях добра кола е джип, всъдеход или нещо за фръцкане, като кабрио.

Козирог
С най-много щети

Според тях: Мислят се за богове зад волана, но са е от зодията, на която застрахователите заплащат най-много щети от пътни инциденти.
Грозната истина: Внимателни са и спазват правилата.

Те са пети в класацията на най-добрите шофьори. Никога не забравят кога е дошло време да минат на технически преглед или да сменят маслото на колата. Отлично знаят колко време ще им отнеме пътят и в колко часа да тръгнат, за да стигнат навреме, но са разсеяни и може да тръгнат без телефон или документите на колата.

Каква кола да карат? Обичат надеждните возила.

Водолей
Изгори, за да светиш

Според тях: По своето скромно мнение Водолеите са разумни шофьори, отговорни и съзнателни, внимателни към децата и възрастните хора. Според тях те управляват автомобила спокойно и без излишни нерви.

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Грозната истина: „Изгори, за да светиш“, е девизът на Водолея шофьор. Превръщат се в маниакални типове, ако някой рече да им пресече пътя или да ги изпревари. Водолеите са вторите най-лоши шофьори на пътя – това са данни на застрахователите!

Преди тях са само Везните.

Каква кола да карат? Ако имат възможност, ще изберат колата на бъдещето.

Риби
Блъскат се и в стени

Според тях: Според тяхното скромно мнение, те предотвратяват пътните инциденти, които всички останали водачи постоянно се опитват да предизвикат.

Грозната истина: Адски ловки шофьори са, но имат проблем с концентрацията. Рибите са хората, които най-често успяват някак си да се блъснат в стена. Те най-често се сдобиват с актове за каране в нетрезво състояние.

Да припомним, че автомобилните състезатели Марио Андрети, Ники Лауда и Ален Прост са от тази зодия.

Каква кола да карат? Един ден искат спортна, в друг ден – джип. Зависи от настроението.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай