logo

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Всяка жена има нужда от грижи и любов. Когато партньорът й не я забелязва, тя започва да се чувства нещастна и неуверена в себе си. 

Някои дами се нуждаят от по-малко внимание, но има и такива, които изискват максимума. Като представителките на тези 4 зодии например. Те искат да знаят, че могат да разчитат изцяло на мъжа до себе си. Те се нуждаят от партньор, който да бди над тях и да ги пази като зеницата на окото си.

Риби 

Жената Риби с удоволствие ще предостави на половинката си  възможността напълно да се грижи за нея и да я защитава. Представителките на този зодиакален знак се нуждаят от силен и волеви мъж, който да се грижи за тях. Рибите често попадат под влиянието на своите партньори. Всичко, от което се нуждаят, е да имат добър, благороден и грижовен мъж до себе си , който да ги защитава. 

Рак

Въпреки упоритостта и трудолюбието си, жената Рак се нуждае от постоянно внимание, любов и грижи. Представителките на този зодиакален знак трябва непрекъснато да поддържат връзка с партньора си, да се чувстват сигурни. Жената Рак иска партньорът й да бъде чувствителен, да се грижи за нея и да я защитава. В такива среда тя забравя за всичко, което й се е случило и става по-спокойна.

Везни

Жената Везни обича красотата и мечтае да живее красиво. Тя умее да работи, но не винаги й достигат сили да постигне големите цели, които си е поставила. Представителките на този зодиакален знак с удоволствие ще се опрат на партньора си и ще му позволят да се грижи за тях. Жената Везни може да се превърне в прекрасно украшение и истински празник за всеки грижовен мъж!

Близнаци

Като едно игриво дете, жената Близнаци може да се изгуби сред всичките си увлечения, да стане неконтролируема и много хаотична. Тя се нуждае от грижовен и внимателен партньор, който да й помогне да запази ума си в търсенето на новото. Близнаците са много леки, подвижни и понякога лекомислени. Те се нуждаят от човек, който да ги защитава и да се превърне във въплъщение на целия необятен и интересен свят. /jenata.blitz.bg 

Коментирай