Катастрофа до края на юли за 2 зодии

Катастрофа до края на юли за 2 зодии

Идват наистина тежки дни за някои хора, според астролозите

Астролозите огласиха, че краят на юли хич няма да е толкова приятен, колкото много от нас си мислят.

Влад Рос: 5 зодии да се готвят за луд късмет през юли

По думите им колкото и да сме се подготвили за лятна ваканция, коктейли и радости, се задават големи неприятности. Те обаче ще обхванат представителите на два зодиакални знака.

Според експертите психологическото състояние на тези знаци ще се разклати драстично.

Овен

Овните може да си навлекат сериозни неприятности. Хората, които им завиждат, ще направят всичко възможно, те да не успеят. Има вероятност да привлекат на тяхна страна и хора, които са ви близки, тъй че трябва да сте много внимателни, за да не сте на дъното.

За да избегнете проблемите, най-добре е да не споделяте с никого плановете си. Пазете ги в тайна и така няма да има как някой да ви навреди. Може дави измамят с документи, не подписвайте нищо, без да сте се консултирали с юрист.

Стрелец

Стрелците могат да се скарат с любимите си хора. Понякога са много сприхави, което може да повлияе негативно на връзката им. Звездите съветват да успокоите нервите си, ако не искате да си останете сами.

Ако продължавате да упорствате и да сте напористи, може да се окажете в епицентъра на грандиозен скандал. Преди да направите или кажете нещо, помислете внимателно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

istinata

istinata 20.07.2023 9:13

Kato gi izmisliate a prestanete da kazvate samo gadosti za strelcite che mi razvaliate utroto.kajete che vsichko e ok.Ot edna godina nishto hubavo ne pishete za strelcite