logo

Куп неприятности ще застигнат 4 зодии през май според Тамара Глоба

Куп неприятности ще застигнат 4 зодии през май според Тамара Глоба

Астроложката разкри за какви проблеми трябва да се готвят някои хора през втората половина на този месец

Известната астроложка Тамара Глоба вече разкри предрече много пари и късмет за четири зодии през май месец. Но сега тя направи доста неприятна прогноза за втората половина на месеца.

Според астроложката четири зодии трябва да се готвят за куп неприятности и дори предателство от хора, на които много са вярвали и дори предали сърцето си. Тамара Глоба разкри по какъв неочакван начин съдбата на някои представители на зодиака може да се преобърне и да тръгне в негативна насока.

„Предателството и измамата винаги болят. Най-вече когато идват от човека, на когото сме отдали сърцето си. Въпреки това никой няма как да бъде 100% сигурен в околните. Този месец обаче четири зодии могат да претърпят куп провали и да бъдат сринати от жестоки измами. Все пак има какво да направят, за да избегнат най-лошото“, споделя астроложката Тамара Глоба.

Ето кои са четирите зодии, които трябва да се готвят за неприятности през втората половина на май:

Овен 
Представителите на тази зодия като нищо може да получат тежък удар от страна на половинките си. Но преди тотално да се сгромолясате емоционално, то знайте, че все пак има шанс това да не се случи. Ако нещата в любовен аспект напоследък не вървят както искате, то може да ги оправите, но не забравяйте, че за част от проблемите имате вина и самите вие.

Овенът обича постоянно да критикува останалите хора и често изобщо не се вслушва в мнението на околните, но ако превъзмогнете този си нрав и отстъпите пред половинката, то нещата може и да не се развият в неприятен аспект за вас. Ако обаче продължите да атакувате с рогата напред, то половинката ви като нищо ще ви остави и ще намери утеха в чужди обятия.

Телец
През втората половина на май може да се изправите пред куп неприятности в най-различни аспекти. За щастие нравът ви е такъв, че сте способни да се справите с всяка трудност, с която се сблъскате, защото сте невероятно упорити и твърдоглави. 

Ако обаче продължавате да следвате само вашите правила и да отказвате да се промените, то като нищо половинката ви може да реши да сложи край на взаимоотношенията ви. Разберете, че човек е живо същество, което не трябва да спира да се променя, а вашия застой и упоритост погубват любовни ви живот. 

За да предотвратите най-лошото в интимните си отношения се отдайте на новости – предприемете някоя приключение, научете нещо ново, направете нещо различно с половинката. Така не само ще заздравите любовните си взаимоотношения, но и самите вие ще се почувствате като нов и по-щастлив човек.

Стрелец
Стрелците сякаш живеят в свой розов свят. Мислят си, че всичко около тях е песен, хората са добри, а животът е приказка. Наивността ви обаче трябва да спре и да видите нещата такива, каквито са. 

Заради голямата ви наивност около вас се е напълнило с куп манипулатори, предатели и измамници. За съжаление ударите, които може да получите през втората половина на май, може да дойдат именно от тях.

Именно заради това не се свенете да предприемете крайни мерки – отстранете тези хора от живота си, дори и това да е половинката, с която сте били от дълго време. Само така ще станете по-щастливи и ще избегнете лошата съдба. 

Риби
Според астроложката Тамара Глоба Рибите са слаби личности, които са допуснали да бъдат манипулирани от по-силни характери, които обаче ги „бъхтят“ за своя изгода. Не мислете, че печелите от това някой да ви казва как да живеете живота си – дори, ако това е половинката, чието мнение сте свикнали да следвате безропотно.

Време е да спрете да позволявате на другите да ви дават насоки в живота и сами да отговаряте за собствената си съдба. Започнете да преследвате целите си и да уважавате себе си. Започнете ли да вярвате в себе си ще видите как и отношенията с околните, че и с половинката, ще придобият нови и по-приятни детайли. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай