logo

Много пари и късмет очакват 4 зодии през май според Тамара Глоба

Много пари и късмет очакват 4 зодии през май според Тамара Глоба

Тя посочи кои са знаците, които ще имат много поводи за усмивки до края на месеца

Понякога вселената ни изпраща благоприятни периоди, а така позволява на всеки знак да поправи грешките си, да си стъпи на краката и да достигне по-високо ниво. 

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света

Именно такава възможност ще се появи през месец май, защото хороскопът показва, че за няколко знака последният месец на пролетта ще е изключително успешен.

Известната астроложка Тамара Глоба разкри кои зодии могат да се надяват на пари, луд късмет, любов и просперитет през май месец и им обеща много щастие. Ето кои са те:

Дяволите в сърцето на тези зодии си мълчат, те са истински добродушковци

Овен

През този месец Овните ги чакат много положителни промени. На първо място финансовото им положение ще се подобри. Ще забележите, че парите идват от най-различни места и дори не е нужно да се напрягате или тревожите по този въпрос. Вие сте достатъчно инициативни и енергични.

Звездите се подреждат в благоприятна за вас позиция, тъй че късметът ще съпътства всяко ваше решение. Не се страхувайте да действате смело, правете избори и дори сменяйте посоката. Много от необвързаните ще срещнат сродната си душа. В семеен план всичко ще е спокойно, а в дома ви ще цари истинска хармония.

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Лъв

Вселената обещава късмет на Лъвовете на абсолютно всички фронтове. Представете си, че сте хванали свой собствен джин, готов да изпълни всичките ви желания и мечти. Тамара Глоба ви съветва да сте по-смели и да не се страхувате да изразите желанията си.

Много Лъвове ще получат дългоочаквано повишение и ще заемат желаната от тях позиция. Важно е да поемате повече отговорност и да разширите кръга си от познати. Очакват ви големи финансови постъпления, ако направите първите стъпки за стартиране на собствен бизнес или разширите вашия собствен.

Трите зодии, които винаги ще ти пазят гърба!

Скорпион

Свикнали сте да правите всичко сам и да не искате нищо от съдбата. Въпреки това през май няма да ви се налага да го карате на молитва, защото Фортуна е на ваша страна и ще имате възможност за успехи както в професионален план, така и в личния си живот.

Ще започнете да се изкачвате бързо по кариерната стълбица, ще се научите да правите компромиси и да сте по-съобразителни. Ще се запознаете с влиятелни хора и покровители. Очаква ви разбирателство с любимия човек и много щастие в личен план.

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Стрелец

Май месец е изключително успешен период за родените в Стрелец. Все пак трябва да положите усилия, за да постигнете това, което искате. Вероятно ще получите големи финансови приходи от нов източник на доходи. В последния пролетен месец ще може да разгърнете целия си потенциал и да се изкачите в професионалната йерархия.

Добър период е за започване на собствен бизнес. и за правене на бизнес контакти. Вие сте отворени за комуникация, харизматични и привличате околните. Правилните хора сами ще дойдат да се запознаят с вас и ще влязат в живота ви. Важно е да вземате разумни решения и да не прибързвате с прекалените рискове./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай