logo

Много пари и луд късмет за 3 зодии през април

Много пари и луд късмет за 3 зодии през април

Във всяко едно отношение животът им ще се промени към много по-добро

Живеем в доста странни времена. Заради опасността от разпространение от коронавируса България е в извънредно положение до 13 април.

Но от jenata.blitz.bg вече разкрихме, че задаващият месец април ще бъде невероятен за куп зодии.

Сега обаче се оказа, че „богоизбраните“ са точно три зодии. Поне така обещават астролозите.

Те са категорични, че представителите на определени зодиакални съзвездия ще скъсат с „черната серия“ в живота си. Но не само това! Те ще се радват на много пари, успехи и любов през април месец.

Това са трите зодии, които ще се радват на луд късмет през април:

Овен
Звездите обещават на Овен приказно богатство в началото на април. По своята същност представителите на това зодиакално съзвездие са много упорити и целеустремени хора, които не отстъпват от своите планове.

Тези 4 зодии винаги ще имат пари и това е

През април съдбата ще се отблагодари на Овните за техните усилия. Те ще получат всичко, за което са мечтали: пари, власт и повишение в работата. В личния живот също ще има промени.

Астролозите обаче предупреждават Овена, че приказното богатство, което ще му падне върху главата, трябва да бъде изхарчено разумно, а даже е по-добре да заделят някой и друг лев в банката.

 

Скорпион
През април се очаква Скорпионите да пътуват често (което е леко странно с оглед на това, че България е в извънредно положени и пътуванията са ограничени). Астролозите обаче са категорични, че в началото на април при Скорпионите всичко ще тръгне нагоре.

Павел Глоба с важни новини за пари и успех, които засягат всички зодии

Вероятно е представителите на това съзвездие да получат работа, свързана с командировки в чужбина. Скорпионите трябва с благодарност да приемат такъв подарък на съдбата и да не губят изпускат.

Астролозите обаче предупреждават, че Скорпионите не трябва да инвестират пари и време във всеки вид бизнес. Това няма да донесе никаква печалба и заради това е по-добре да спестите пари, а това гарантирано ще ви донесе успешни дивиденти.

Що се отнася до личния живот, то Скорпионите могат да разчитат на съдбовна среща.

Козирог
Козирозите са истински късметлии този април. Астролозите съветват представителите на това съзвездие да закупят лотарийни билети или да играят в казиното (ако то разбира се работи). Много е вероятно Козирозите да ударят джакпота.

Тези 5 зодии печелят пари като с магическа пръчица

Звездите обещават, че през април Козирозите ще получат приказни печалби от някакъв проект, който не е свързан с работата им.

Може би средствата ще дойдат от продажбата на недвижими имоти или дори като подарък или наследство.

Успехът на представителите на знака може да породи голям брой завистници наоколо. Астролозите предупреждават, че Козирозите могат да се сблъскат с измама, така че трябва да бъдат много внимателни, за да не загубят контрол над ситуацията.

Що се отнася до инвестирането, то астролозите препоръчват Козирогът да харчи получените пари за обучение, което ще допринесе за развитието на кариерата му. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ερφδεγ

Ερφδεγ 01.04.2020 0:31

Досегашните прогнози са пълна НУЛА.... Нищо вярно, не заблуждавай те хората!